Connect with us

Events

Το ΙΝ.Α.Δ.Ε έκοψε την πίτα του στην Πάτρα

Published

on

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση αφιερωμένη στους βασικούς συντελεστής του, το βράδυ της Τετάρτης  28 Φεβρουαρίου το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε), έκοψε την πίτα του στην Πάτρα.

Σύντομες ευχές προς τα μέλη του Δ.Σ. μετέφερε ο Γ.Γ. του ΙΝ.Α.Δ.Ε και Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Φωκίωνας Ζαΐμης ενώ ακολούθησε και γεύμα όπου βέβαια τέθηκαν και οι προτεραιότητες για τη νέα χρονιά.

Το ΙΝ.Α.Δ.Ε με ανανεωμένο προεδρείο και επικεφαλής του τον έγκριτο δημοσιογράφο και οικονομολόγο Αθανάσιο Παπανδρόπουλο συνεχίσει με πίστη και συνέπεια να χαράσσει δρόμους ευημερίας και ανάπτυξη μέσα από εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες γόνιμου προβληματισμού και αξιολόγησης συνθηκών και προοπτικών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό

Ο κ. Ζαΐμης καλωσόρισε στις τάξεις του ΙΝ.Α.Δ.Ε  για μια ακόμη φορά παλαιά μέλη αλλά και τα νέα καταξιωμένα πρόσωπα να απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο και έκοψε την πίτα από κοινού με τους νέους Αντιπροέδρους Σπύρο Κρότση και Σπύρο Καποτά.

Το παρών έδωσαν πολλά μέλη και φίλοι του ΙΝ.Α.Δ.Ε, οι επιχειρηματίες Ανδρέας Κοινινιώτης, Πέτρος Μαντάς και Μάριος Πραπόπουλος, ο Καθηγητής Βιοχημείας Κωνσταντίνος Πουλάς και ο δικηγόρος Δημήτρης Πελέκης ενώ στους προσκεκλημένους ήταν η προϊστάμενη εκπαίδευσης Ευγενία Πιερρή, ο γνωστός λογιστής Δημήτρης Μπόκαρης, ο εκδότης του Συμβούλου Επιχειρήσεων Παναγιώτης Γιαλένιος, ο Αιγιώτης εκδότης Δημ. Παπαγιαννόπουλος κά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement