Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κανονικά οι εκλογές των Επιμελητηρίων-Η διαβεβαίωση στη «Γ» του Άγγελου Μπρατάκου

Published

on

Στη σκιά των επερχόμενων εκλογών του, οι οποίες θα γίνουν κανονικά, όπως διαβεβαίωσε στη «Γ» ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, Γιάννης Μπρατάκος, πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Αχαϊας.

«Ως επιμελητηριακός έχω έρθει σήμερα, για τη σπουδαία εκδήλωση του Επιμελητηρίου και θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου, τον πρόεδρο, και σε όλα τα μέλη του συνολικά και τις οικογένειες τους κάθε καλό», δήλωσε ο προσκεκλημένος σ’ αυτήν, κ. Γιάννης Μπρατάκος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, όταν προσήλθε στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στην κατάμεστη αίθουσα του οποίου έγινε η εκδήλωση.

Ερωτηθείς από τη «Γ» πόσο πιθανό είναι να δούμε να επέρχεται μια αναδιάρθρωση στον χάρτη των Επιμελητηρίων με τη συγχώνευση αυτών που λειτουργούν σήμερα ανά νομό σε περιφερειακά, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό το απέκλεισε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο τέτοιο σ’ αυτήν τη φάση». Επιπλέον, επίσης ερωτηθείς από τη «Γ» για το ενδεχόμενο αναβολής των εκλογών των Επιμελητηρίων, τόνισε κατηγορηματικά: «Κανονικότατα θα γίνουν οι εκλογές, όπως προβλέπεται από το νόμο».

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γιάννης Μπρατάκος διαβεβαίωσε αρχικά ότι ο πρωθυπουργός είναι καλά – μετά από την πυραυλική επίθεση με στόχο την αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι κι ενώ η ελληνική αποστολή εκείνη την ώρα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατευθυνόταν στο λιμάνι της Οδησσού.

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι για την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας απαιτούνται τρεις προϋποθέσεις, και συγκεκριμένα ένα σταθερό πολιτικό περιβάλλον, μια κυβέρνηση που να την ενισχύει και η αξιοπιστία τόσο αυτής όσο και της χώρας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτές θα συνεχίσουν να υπάρχουν και τα επόμενα χρόνια. Και απευθυνόμενος στα μέλη του Επιμελητηρίου Αχαϊας, είπε: «Θέλω να σας ευχηθώ να έχετε τρία πράγματα: υγεία, προκοπή και τύχη».

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement