Connect with us

Ελλάδα

Σε λειτουργία και πάλι το site της πρώην βασιλικής οικογένειας

Published

on

Στην επαναλειτουργία του ιστότοπου «greekroyalfamily.gr» ο οποίος ήταν ανενεργός από το 2011, προχώρησε η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας.

vasilikinew

 

Η τελευταία ανάρτηση αφορά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ και συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Windsor_teos_mnimosino_000_34KC6RH
Στην πρώτη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά: η Άννα Μαρία, ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ, η Αλεξία Μπλάτνικ, ο Νικόλαος, η Θεοδώρα και ο Φίλιππος
Windsor_teos_mnimosino_000_34KC73Z
Η οικογένεια του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Από αριστερά: Η Μαρί Σαντάλ Μίλλερ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Παύλο, τα παιδιά τους Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνος Αλέξιος, Αχιλλέας Ανδρέας, Οδυσσέας Κίμωνας. Πιο πίσω ο μικρότερος γιός του τέως βασιλιά, Φίλιππος με την συζυγό του Νίνα Φλορ. Ακόμα πιο πίσω η πριγκίπισσα Θεοδώρα, μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά με τον αρραβωνιαστικό της Μάθιο Κούμαρ.
Windsor_teos_mnimosino_000_34KC6RF
Η Άννα Μαρία μαζί με τον πρίγκιπα Παύλο και πίσω τους η Μαρία Ολυμπία, και ο Αχιλλέας-Ανδρέας παιδιά του Παύλου.

 

Η ιστοσελίδα είναι σε δύο γλώσσες, στα ελληνικά και στα αγγλικά με τον τίτλο «ελληνική βασιλική οικογένεια».

Στην πρώην βασιλική ελληνική οικογένεια αναφέρθηκε σε άρθρο της τις προηγούμενες ημέρες η διαδικτυακή έκδοση της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro.

Στο δημοσίευμα με τίτλο «En exil, la famille royale grecque tente de faire peau neuve» (Στην εξορία, η ελληνική βασιλική οικογένεια προσπαθεί να ανανεωθεί) γίνεται γνωστό ότι η ιστοσελίδα της πρώην βασιλικής οικογένειας έχει αρχίσει να ξαναλειτουργεί μετά από 13 χρόνια που παρέμενε ανανεργή.

«Το domain greekroyalfamily.gr υπήρχε εδώ και περίπου δεκαπέντε χρόνια αλλά δεν είχε ενημερωθεί από το 2011. Από τις 27 Φεβρουαρίου δόθηκε νέα πνοή στην ιστοσελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας, στα ελληνικά και στα αγγλικά. Κανονικά, αυτές οι πληροφορίες θα περνούσαν απαρατήρητες, καθώς η Ελλάδα είχε καταργήσει τη μοναρχία το 1973 με δημοψήφισμα», αναφέρει η Le Figaro.

Το άρθρο στην συνέχεια αναφέρει ότι: «Η βασιλική οικογένεια παρέμενε πάντα πολύ διακριτική σχετικά με τις κοινωνικές της δραστηριότητες, τα έργα της ή την παρουσία της σε εκδηλώσεις στην Ισπανία, την Ελβετία, την Αγγλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Ελλάδα. Ωστόσο, έχει πάρει διαφορετικό χαρακτήρα από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Β’, τελευταίου βασιλιά των Ελλήνων, στις 10 Ιανουαρίου 2023».

Ροή ειδήσεων

Advertisement