Connect with us

Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη για το βιντεοκλίπ της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision: Αυτό είμαστε για τους ξένους, έτσι μας βλέπουν

Published

on

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για την επιστροφή της στο J2US, το νεογέννητο μωρό της, αλλά και το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, δήλωσε για την επιστροφή της στο σόου του Alpha: «Χαίρομαι πολύ που ήρθα εδώ. Με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους έχω συνεργαστεί, κάποιοι είναι φίλοι μου, οπότε είναι η τέλεια ενέργεια και παρέα. Χαίρομαι που το backstage με περίμενε. Πάντα υπάρχει μια παραπληροφόρηση κι είναι ωραίο να σε στηρίζουν».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια, είναι νωρίς ακόμα, αλλά είναι πολύ όμορφο αυτό που βιώνω. Ο Βύρωνας συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες για τον αδερφό του. Δεν κοιμάσαι όταν έχεις μωρό».

Τέλος, αναφέρθηκε στο τραγούδι «Ζάρι», που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. «Η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει αυτό που βλέπουν οι ξένοι σε εμάς. Έτσι μας βλέπουν, αυτό είμαστε για τους ξένους. Είναι ένα βιντεοκλίπ που άρεσε πολύ στο εξωτερικό. Καλή επιτυχία. Ό,τι στίχο κι αν έχουμε, πάντα κάτι θα μας ενοχλεί», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ροή ειδήσεων

Advertisement