Connect with us

Ελλάδα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Νέες εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής – Άμορφη μάζα σιδερικών τα ΙΧ

Published

on

Νέες εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μοιραίο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός 19χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που έφερε στο «φως» ο Alpha, κατέγραψε την ώρα που ο Γιάννης Ξανθόπουλος προσπέρασε το γκρι όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί εκινείτο το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι. Το ρολόι δείχνει 5:13:47. Δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση. Οι δύο νεαροί πήγαιναν στην εργασία τους.

Παράλληλα, εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός φαίνονται τα ΙΧ τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά το τροχαίο. «Το άσπρο αυτοκίνητο είχε στραπατσαριστεί τελείως. Το άλλο είχε γυρίσει ανάποδα με τη μούρη προς τα πάνω. Εκείνη την ώρα είχε δύο πυροσβεστικά που προσπαθούσαν να κάνουν τον απεγκλωβισμό» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 19χρονος οδηγός του λευκού οχήματος και ο τραγουδιστής μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Προσπάθησε να το αποφύγει, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δυο επιβαίνοντες στο οποίο ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι. Ο Γιάννης δεν έτρεχε, γύρω στα 50 χιλιόμετρα ήταν. Δε τρέχει γενικά. Επειδή δεν το ακούμπησε κανείς αυτό το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε. Και τώρα το ψάχνουμε» υποστηρίζει το περιβάλλον του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ξέσπασε σε κλάματα ο πατέρας του – «Δεν έφταιγε το παιδί μου»

Παράλληλα, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τραγουδιστής, ύστερα από το τροχαίο που ενεπλάκη, στη διάρκεια του οποίου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος. Ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του 19χρονου που συγκρούστηκε με τον γιο του, ξέσπασε σε κλάματα.

Για τον γιο του είπε ότι: «Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει και σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα».

Στην πορεία εξήγησε, πώς έμαθε για το τροχαίο.

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και άρχισε τα κλάματα, μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου και αυτή δεν ήξερε» ανέφερε.

Τέλος, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου είπε: «Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο. Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω» και λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ξέσπασε σε κλάματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement