Connect with us

Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης της ναυτικής φωτοβολίδας που σκότωσε τον 33χρονο Μανώλη

Published

on

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η ναυτική φωτοβολίδα σκάει στα χέρια του 33χρονου Μανώλη στην Κρήτη, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς, μετά το καρναβάλι στον Άγιο Νικόλαο, όπου ο 33χρονος διασκέδαζε με φίλους του.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο Μανώλης επιχείρησε να πυροδοτήσει μία ναυτική φωτοβολίδα, η οποία όμως εξερράγη στο σώμα του.

Στο βίντεο που μετέδωσε το Star καταγράφεται η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 33χρονος. Αμέσως μετά την έκρηξη, ο 33χρονος μεταφέρθηκε με την βοήθεια των φίλων του λίγο πιο μακριά, μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

kriti-fotovolida3.jpg

Οι αστυνομικές αρχές τώρα αναζητούν τον άνθρωπο, που προμήθευσε την παρέα του θύματος με τις ναυτικές φωτοβολίδες. Οι έρευνες συνεχίζονται και, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στους υπεύθυνους.

Νωρίτερα, η ιστοσελίδας cretalive.gr μετέδωσε πληροφορίες για τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στο σώμα του άτυχου Μανώλη.

Η νεκροψία έδειξε ότι η ζημιά που προκάλεσε η έκρηξη ήταν τρομακτική, καθώς εντοπίστηκαν εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι του 33χρονου Μανώλη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement