Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μετά το Πάσχα η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος

Published

on

Το έργο ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου της Κάτω Πόλης βρίσκεται σε εξέλιξη και με αυτό αναβαθμίζεται πλήρως η εικόνα και η λειτουργία της πόλης.

Με το συγκεκριμένο έργο εξυπηρετείται και ο μεγάλος στόχος που έχει τεθεί από την Δημοτική Αρχή για τη σύνδεση της πόλης με το παραλιακό της μέτωπο.

Το επόμενο διάστημα ολοκληρώνεται το τελευταίο τμήμα της Τριών Ναυάρχων (Ρήγα Φεραίου – Όθωνος Αμαλίας), ενώ χθες  ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της αξονοδιασταύρωσης της οδού Μαιζώνος με την Τριών Ναυάρχων που θα διαρκέσουν περίπου 20 ημέρες και ακολούθως θα γίνουν εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων της οδού Μαιζώνος στο τμήμα Τριών Ναυάρχων μέχρι την οδό Γούναρη και εν συνεχεία στις οδούς Κανάρη – Σισσίνη.

Παράλληλα για την επίσπευση των εργασιών και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος του έργου, σήμερα με δεύτερο συνεργείο ο ανάδοχος ξεκινά εργασίες ανακατασκευής της οδού Αράτου στο τμήμα Μαιζώνος – Υψηλάντου και μετά το Πάσχα αρχίζουν οι εργασίες πεζοδρόμησης της οδού Μαιζώνος από Αράτου προς πλατεία Γεωργίου.

Ο Δήμος ζητά την κατανόηση των δημοτών για την όποια όχληση θα προκληθεί λόγω των έργων που θα εκτελεστούν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement