Connect with us

Τοπική αγορά

Η παρουσία στην έκθεση PROWEIN 2024

Published

on

Σημαντική ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας στη φετινή Διεθνή Έκθεση ‘’PROWEIN 2024’’ στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, απ’ τις 10 έως 12 Μαρτίου, με εκθέτες επιχειρήσεις- μέλη του, έχοντας ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε περίπτερο μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της στενής συνεργασίας μεταξύ μας.

Η «PROWEIN» αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών. Για τους Έλληνες οινοποιούς, η Έκθεση έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι η Γερμανία απορροφά, αναλόγως της χρονιάς, από το 39 έως και 50% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών οίνων.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτό το τόσο σημαντικό επιχειρηματικό γεγονός, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο έλαβαν μέρος έξι επιχειρήσεις- μέλη του: LOUKATOS DISTILLERY S.A. – PILAVAS DISTILLERY SA – ACHAIA CLAUSS S.A. – CASTRO CLAUSS HANDCRAFTED WINES S.A. – ANTONOPOULOS K. VINEYARDS S.A. – ROUVALIS S.A. (ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ Α.Ε.), που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του οίνου και ποτών.

Η παρουσία του Επιμελητηρίου και γενικά της συγκεκριμένης ελληνικής αποστολής, πήρε αρκετά θετικά σχόλια. Οι εκθέτες της, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και να συνάψουν συμφωνίες με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια των Β2Β συναντήσεων μεταξύ τους.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement