Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Αγορά Αργύρη η φωτογραφική έκθεση της ΔΕΕΠ- Θα την επισκεφθούν σήμερα Μαρινάκης και Τσιόδρας

Published

on

 

 

«Ταξιδεύουμε για πρώτη φορά στη συναρπαστική διαδρομή της λαμπρής ιστορίας μας». Πρόκειται για την έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της παράταξης.

Τα εγκαίνια έγιναν το  Σάββατο από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη μετά το τέλος της μεγάλης επετειακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».

Χίλια στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας ή είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση και να δουν φωτογραφίες πολιτικών της Αχαΐας, φωτογραφίες από εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η έκθεση συνεχώς εμπλουτίζεται.

Η έκθεση μεταφέρθηκε και λειτουργεί από από χθες καθημερινά τις ώρες 10:00 – 13:00 και 18:00 – 20:30 στην «Αγορά Αργύρη» (Αγίου Ανδρέου 12 στην Πάτρα).

Την έκθεση φωτογραφίας θα επισκεφθούν σήμερα στις 8 το βράδυ ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ.,  Δημήτρης Τσιόδρας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα στελέχη, τα μέλη και τους εθελοντές της οργάνωσης, ενώ η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας σε όλους τους επισκέπτες θα δίνει και ένα αναμνηστικό δώρο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement