Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΣΗΕΠΗΝ: Επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την εισβολή στη Μεγαλόνησο – ΦΩΤΟ

Published

on

της Σοφίας Καυκοπούλου

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΠΗΝ, επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και την κατοχή του βορείου τμήματος του νησιού.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η ΕΣΗΕΠΗΝ, ο Σύλλογος Αγωνιστών Κύπρου 1974 Νομού Αχαΐας η «Ενότητα» και ο Σύνδεσμος Αχαΐας – Κύπρου «Αχαιών Ακτή».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Κυριάκος Κορτέσης πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ, ο Σπύρος Διαμαντόπουλος Δήμαρχος Ι. Π.  Μεσολογγίου (η οποία έχει αδελφοποιηθεί με τον δήμο Μόρφου Κύπρου), ο Γιώργος Βουρλιόκας γενικός γραμματέας του Συλλόγου Αγωνιστών Κύπρου 1974 Νομού Αχαΐας, ο Αναστάσιος Στασής πρόεδρος του Συνδέσμου Αχαΐας –  Κύπρου «Αχαιών Ακτή».

Ομιλητές ήσαν ο Λευτέρης Αντωνίου, πρόεδρος Κατεχομένων κοινοτήτων Λευκωσίας,  ο Βίκτωρας Χατζηαβραάμ, Δήμαρχος Μόρφου και ο  Συμεών Χαραλάμπους, πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων «ΚΥΠΡΟΣ 74».

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, δημοσιογράφος, γενικός γραμματέας του ΤΕΑΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ, ενώ τον συντονισμό είχε  ο Θανάσης Μπαμπανέβας, δημοσιογράφος, πρόεδρος του ΤΕΑΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement