Connect with us

Ελλάδα

Τριήμερο 25ης Μαρτίου – Κίνηση: Ομαλά διεξάγεται η επιστροφή των εκδρομέων

Published

on

Χωρίς προβλήματα έως αυτή την ώρα διεξάγεται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της 25ης Μαρτίου. Αυξημένη είναι, ωστόσο, η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας 29.864 οχήματα και από τα διόδια των Αφιδνών 21.537 οχήματα.

Σημειώνεται ότι έως και απόψε ισχύουν αυξημένα τροχονομικά μέτρα στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

Σε όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της ΕΛΑΣ, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης. Ειδικότερα, έχουν διατεθεί περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση των οδικών δικτύων.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι σήμερα ισχύει για το ρεύμα εισόδου, έως τις 21:00, απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους 

Ροή ειδήσεων

Advertisement