Connect with us

Διεθνή

Άγρια δολοφονία: Χτύπησε μέχρι θανάτου με τηγάνι την μητέρα της

Published

on

Μια γυναίκα στο Μπρονξ ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα της με ένα τηγάνι και στη συνέχεια κάλεσε το 911 για να ομολογήσει τη βάναυση δολοφονία.

Η Skydajah Patterson, 26 ετών, είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί από μια μονάδα θεραπείας ψυχικής υγείας όταν φέρεται να χτύπησε την 46χρονη Selma Mclean μέσα στο διαμέρισμά τους τη Δευτέρα στις 3:40 π.μ., δήλωσαν αστυνομικοί.

Στη συνέχεια είπε στον χειριστή έκτακτης ανάγκης «Μόλις σκότωσα τη μαμά μου» καθώς οι αρχές κλήθηκαν στο διαμέρισμα όπου αργότερα βρήκαν τη Mclean αναίσθητη με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι της.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, η 26χρονη κρατούσε ακόμα το αιματοβαμμένο τηγάνι. Φέρεται ότι παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε τα μαγειρικά σκεύη για να χτυπήσει τη μητέρα της στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, αναγκάζοντάς τη να χάσει τις αισθήσεις της.
Άγρια δολοφονία: Χτύπησε μέχρι θανάτου με τηγάνι την μητέρα της
Η Skydajah Patterson, 26 ετών, φέρεται να χρησιμοποίησε ένα τηγάνι για να χτυπήσει θανάσιμα τη μαμά της

«Η νονά μου είπε ότι φοβόταν»

Η βαφτιστήρα του θύματος, Danaeyah Reynolds, 26 ετών, είπε στην The Post ότι η νονά της της έστελνε μηνύματα λίγο πριν από τη βάναυση δολοφονία – λέγοντας ότι φοβόταν τη Skydajah, η οποία είχε μόλις πρόσφατα βγει από ψυχιατρική πτέρυγα.

«Ήταν σε ψυχιατρική πτέρυγα τον Φεβρουάριο μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Άρχισε να ακούει φωνές και άρχισε να μιλά με αντρική φωνή χθες το βράδυ. Η νονά μου είπε ότι φοβόταν. Η Jamilla είπε ότι φοβόταν επειδή η Skydajah έλεγε ότι οι φωνές στο κεφάλι της της έλεγαν ότι [η νονά μου] ήταν επικίνδυνη. Όταν έφτασα εδώ κοίταξα μέσα και μπορούσα να δω αίμα στον καναπέ», πρόσθεσε. «Λένε ότι ήταν πολύ αργά για να την σώσουν. Άνοιξα την πόρτα και μόλις είδα αίμα» περιέγραψε η 26χρονη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement