Connect with us

Lifestyle

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα υποβληθεί ξανά σε χειρουργικές επεμβάσεις

Published

on

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ωστόσο εξακολουθεί να δίνει την δική της «μάχη».

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η 38χρονη γυναίκα υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις και ακολουθεί διάφορες θεραπείες για την αποκατάσταση των σοβαρών τραυμάτων που της προκάλεσε το οξύ σε πρόσωπο και σώμα.

Συνεχίζει τα χειρουργεία

Η ίδια, μέσω ενός Q&A στο Instagram αποκάλυψε ότι αναμένεται να κάνει άλλο ένα χειρουργείο. «Θα κάνω μέσα στον Απρίλιο! Στο αυτί μου, τη μύτη μου, στο βλέφαρο και θα «μαζέψω» και κάποιες ουλές»»έγραψε, απαντώντας σε ερώτηση που της έκανε διαδικτυακός της φίλος.

«Λογικά θα με δείτε μπαταρισμένη σίγουρα», πρόσθεσε.

Πριν λίγους μήνες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με μία φωτογραφία από κρεβάτι νοσοκομείου, είχε αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας της αλλά και στα συναισθήματά της. «Στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι.. όπως 3,5 χρόνια πριν. Οι αναμνήσεις με μουδιάζουν ακόμα το ίδιο. Ευτυχώς τα δεδομένα πλέον είναι διαχειρίσιμα και προγραμματισμένα. Οι νοσηλείες είναι κάποιων ωρών και όχι μηνών. Πλέον όλα έχουν ως σκοπό τη βελτίωση και όχι να μου σώσουν τη ζωή», είχε γράψει τότε.

Η ανάρτηση:

«Έχω κάνει 20 χειρουργεία και έπονται κι άλλα»

Η νεαρή γυναίκα είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τις δυσκολίες που έχει περάσει μέχρι σήμερα αλλά και για την εμπειρία της με την τηλεόραση.

«Πριν από δύο χρόνια έγινε ας πούμε το come out μου και εμφανίστηκα με τη μάσκα πρώτη φορά. Αυτή η ανάμνηση είναι για εμένα ιδιαίτερη, μία σημαντική και θέλησα να δείξω και να πω κοιτάξτε που ήμουν εγώ πριν από δύο χρόνια.Έχω πολύ δρόμο ακόμα και προγραμματισμένα πράγματα για τον επόμενο χρόνο και θα ακολουθήσουν κι άλλα», ανέφερε.

Σχετικά με το πότε θα τελειώσει τις χειρουργικές επεμβάσεις αποκάλυψε: «Έχω κάνει γύρω στα 18-20 χειρουργεία και δεν ξέρω τον αριθμό, πηγαίνουμε βήμα βήμα. Γενικότερα αυτό που μου έχει εξηγήσει η γιατρός μου και έχω στο μυαλό μου, είναι ότι αυτό που συμβαίνει χρειάζεται μία συντήρηση μέσα στα χρόνια. Πάντα θα έχω να διορθώνω και να βελτιώνω», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement