Connect with us

Γυναίκα

Επιστρέφουν δυναμικά

Published

on

 

 

Οι μίνι φούστες είναι για ακόμη μια ανοιξιάτικη σεζόν στην πρώτη γραμμή της μόδας και εμείς έχουμε ξεκινήσει να καταγράφουμε τα πιο wanted styles για να τα έχετε κατά νου….

Κοριτσίστικη διάθεση

Από τις πλισέ, στις frou frou και τώρα τις balloon, οι μίνι φούστες που θα φορέσετε περισσότερο τη μεταβατική περίοδο έχουν κοινό παρονομαστή τη girly αισθητική και την παιχνιδιάρικη διάθεση του preppy στιλ.

Αυτές που θα «κλέψουν» την καρδιά σας

Αν και με όγκο, οι balloon είναι οι πιο αγαπημένες. Κομψές και sleek, με τη δυναμική να προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση, είναι ένα go-to item που μπορεί να απογειώσει ακόμη και τα πιο απλά basics, όπως ένα tank top ή ένα μονόχρωμο tshirt. Βραδινές εμφανίσεις, office look και casual σύνολα για μια χαλαρή βόλτα, όλα γίνονται updated με μια ογκώδη balloon φούστα και φυσικά ξεφεύγουν από την αισθητική του quiet luxury που μονοπώλησε τις προηγούμενες σεζόν.

Μάξιμαλ αισθητική

Jacquemus, Paloma Wool, JW. Anderson και Schiaparelli είναι μερικοί μόνο από τους οίκους που έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη balloon skirt ή αλλιώς στη buttler skirt, όπως τη βρίσκετε συχνά. Με έμπνευση από το μάξιμαλ στιλ των 10s, οι statement φούστες γίνονται σημείο αναφοράς για τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις. Μη διστάσετε να τις συνδυάσετε με viral pieces, όπως flat Mary Janes και τσάντες σε γεωμετρικά σχέδια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement