Connect with us

Στοίχημα

«Κλειδώνει» τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός, «όπλο» η έδρα για την Άιντραχτ

Published

on

Πέφτει η αυλαία για την προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα απόψε. Με τη μάχη του Παναθηναϊκού στο Μόναχο να ξεχωρίζει, όπου η ομάδα του Αταμάν αν επικρατήσει κι εκεί, πολύ δύσκολα θα χάσει τη δεύτερη θέση. Στο ποδόσφαιρο σπουδαίες μάχες γίνονται σε Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία.

Δες εδώ: Παίξε νόμιμα στην bet365

  1. Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός (21:30)

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης και με εκπληκτικό ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο, έφτασε δικαιωματικά στη δεύτερη θέση. Είναι στο χέρι του να τερματίσει εκεί, κάτι που θα καταφέρει αν κάνει το 2/2 κόντρα στις γερμανικές Μπάγερν και Άλμπα την επόμενη βδομάδα. Η Μπάγερν ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για μια θέση στη δεκάδα μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, αφού θα χρειαστεί το 2/2 αλλά και τρελούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων. Η ομάδα του Αταμάν καλείται να δείξει σοβαρότητα και να φτάσει στη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στη δεύτερη θέση, καταλήγουμε στο διπλό με χάντικαπ -6.5 πόντων στο 1.90.

  1. Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης (21:30)

Περνάμε στο ποδόσφαιρο και παραμένουμε στη Γερμανία, αλλά στην πόλη της Φρανκφούρτης. Εκεί η Άιντραχτ υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης. Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση η φιλοξενούμενη ομάδα με τέσσερις διαδοχικές ήττες και πέντε ματς χωρίς νίκη. Όχι και το πιο σταθερό σύνολο φέτος η Άιντραχτ και με σημαντικό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Ωστόσο, εντός έδρας μεταμορφώνεται και αποκτά σημαντική δυναμική, μπορεί να επικρατήσει της παραπαίουσας Βέρντερ, με τον άσο στο 1.83.

Συντονίσου: Foxbet Live Hoopfellas Show στις 18:30 για την έξοδο του Παναθηναϊκού στο Μόναχο!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement