Connect with us

Lifestyle

Η Αννίτα Πάνια παίρνει θέση για τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα: «Έχει πάρει διάσταση και θέλω να το ξεκαθαρίσω»

Published

on

“Να πούμε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα και προϊόν κάποιου μοντάζ” διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, η Αννίτα Πάνια.

Μια ιδιαίτερη τοποθέτηση επέλεξε να κάνει η Αννίτα Πάνια, το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή «Next Please» που παρουσιάζει στο OPEN. Αφορμή για αυτήν στάθηκε ένα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα που ήχησε στο πλατό και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην συνέντευξη που εκείνος έδωσε πρόσφατα στη Νίκη Λυμπεράκη.

Έχετε χρέη προς το δημόσιο; Μάθετε αν μπορείτε να ενταχθείτε στον εξωδικαστικό μηχανισμόSLBL | Ρύθμιση Οφειλών
Κάντε κλικ εδώ
Η μικροσκοπική συσκευή που δεν πρεπει να λείπει από κανένα όχημα!CarCompass GPS

«Τι ωραίο κομμάτι είναι αυτό! Νίκο Καρβέλα, σ’ αγαπάμε πολύ! Πολύ ρε φίλε, για όλους τους λόγους αυτούς και για όλα αυτά που είσαι μαζί» αναφώνησε αρχικά η Αννίτα Πάνια ακούγοντας το γνωστό κομμάτι του συνθέτη στον αέρα της εκπομπής της. «Μιας και ακούμε Νίκο Καρβέλα, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Είχα σκοπό να το κάνω με έναν άλλο τρόπο αλλά θέλω να το κάνω. Έγινε μια συνέντευξη τις προάλλες, την είδαμε όλοι και κάποιοι ταυτίστηκαν, κάποιοι άλλοι όχι και αυτό είναι δικαίωμα όλων».

«Την ίδια στιγμή, παράλληλα, έτρεξε στα social media ένα έξυπνο, χιουμοριστικό βιντεάκι που περιγράφει μια κίνηση του Νίκου την ώρα που κάθεται στην καρέκλα και την περιγράφει σαν να είναι μια στιγμή φυσικής ανάγκης. Θέλω να πω ότι και ο Νίκος έχει πάρα πολύ χιούμορ και όλοι το είδαν με χιούμορ αλλά να πούμε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα και προϊόν κάποιου μοντάζ που έχει γίνει και δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορά».

«Τον Καρβέλα μπορεί να τον θαυμάζεις, να τον αγαπάς, να τον μισείς, να τον σιχαίνεσαι, να ταυτίζεσαι ή να αποκλίνεις εντελώς από τις ιδέες του. Η συγκεκριμένη όμως κίνηση δεν έγινε ποτέ γιατί έχει πάρει διάσταση και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Είναι μια στιγμή που κινήθηκε με την καρέκλα του, και πάρα πολύ έξυπνα έκαναν κάποια παιδιά αυτό το βιντεάκι. Πραγματικά έχει πέσει πάνω σε έναν ρυθμό πολύ ωραίο που ουσιαστικά δείχνει ότι θα ήταν μια φυσική ανάγκη που δεν έγινε ποτέ» τόνισε, με σαφήνεια, η Αννίτα Πάνια στον αέρα της ζωντανής της εκπομπής στο OPEN. «Το λέω και το υπογράφω αυτό το πράγμα γιατί τυγχάνει να τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Άρα λοιπόν γουστάρουμε το χιούμορ, γουστάρουμε την πλάκα, ξεκαθαρίζουμε κιόλας όμως ότι κάτι τέτοιο δεν έπαιξε ποτέ μιας και μου δίνεται αυτή η ευκαιρία».

https://www.zappit.gr/

Ροή ειδήσεων

Advertisement