Connect with us

Παναχαϊκή

Επιτακτική ανάγκη το τρίποντο

Published

on

 

Η Παναχαϊκή φιλοξενεί σήμερα (16:00) στο γήπεδο Αγυιάς τον Παναθηναϊκό Β΄

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ή κερδίζει και έχει ελπίδες, ή ηττάται και αποχαιρετά. Σε ένα ακόμη παιχνίδι η Παναχαϊκή θα είναι στο «έμπα ψυχή, έβγα ψυχή» κι είναι αυτό που θα δώσει σήμερα (16:00) στο γήπεδο της Αγυιάς για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Κι αν μη τι άλλο, η νίκη είναι μονόδρομος πλέον για την κοκκινόμαυρη ομάδα, καθώς ο Γιούχτας έκανε την ανατροπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (τον νίκησε 3-2), αλλά συνάμα τον έκανε και στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς έφτασε τους 17 βαθμούς, οπότε τα περιθώρια για την Παναχαϊκή στενεύουν επικίνδυνα, ενώ «καιροφυλαχτούν τόσο το Αιγάλεω, όσο και ο Διαγόρας για να «κλειδώσουν» την παραμονή, καθώς αναμετρώνται μεταξύ τους.

ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β΄ πρέπει να κερδηθεί, με οποιοδήποτε κόστος κι αυτό το γνωρίζουν στην κοκκινόμαυρη ομάδα, με τον κόσμο να δίνει για μια ακόμη φορά το «παρών», προκειμένου να βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου, που είναι το τρίποντο.

ΔΥΟ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ

Ο προπονητής Γιάννης Τάτσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πατρινό και τον Πέρεθ που είναι τραυματίες, αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και επέλεξε ενόψει του παιχνιδιού με τους πράσινους τους εξής είκοσι δύο ποδοσφαιριστές: Κολοβούρης, Οικονομάκης, Καραγιάννης, Μπαρέ, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Ζέκοφ, Λιοφάγος, Νάστος, Μασούρας, Προύντζος, Τραορέ, Ντε Τόμας, Πετράτος, Χριστόπουλος, Ντε Ολιβέιρα, Γαϊτανίδης, Ιατρούδης, Διαμαντόπουλος, Παπαηλίου, Κυρσανίδης, Μπόονεν. Στο μεταξύ διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος (Αρκαδίας) με βοηθούς τους Χρήστο Πλακά (Δυτ. Αττικής) και Κωνσταντίνο Γκουριώτη (Αργολίδας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Στάμος (Ηλείας).

Ροή ειδήσεων

Advertisement