Connect with us

Ελλάδα

Φρίκη στα Ιωάννινα: Πατέρας κατήγγειλε ότι ο 15χρονος γιος του κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του σε σχολική εκδρομή

Published

on

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του, φέρεται πως έπεσε ένας 15χρονος κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (06/04), όταν ο 15χρονος μαθητής που συμμετείχε στην σχολική εκδρομή, είχε επιστρέψει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου κι ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μία έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του. Tότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αντίκρισε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του, έναν 15χρονο και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης που παρακολουθούσαν και γελούσαν, χωρίς να αντιδρούν.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων, καθώς και οι γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν.

Σημειώνεται πως οι γονείς, σύμφωνα με παραγγελία εισαγγελέα δεν συνελήφθησαν, ενώ κλήθηκε και μετέβη για εξέταση και η διευθύντρια του Γυμνασίου.

Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement