Connect with us

Ελλάδα

Το 15ο Συνέδριο μας έδωσε την ευκαιρία να αναβαπτιστούμε στις ιδρυτικές μας αρχές

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Published

on

Με εκδηλώσεις διαλόγου και με συζητήσεις με την κοινωνία των μελών, εθελοντών και πολιτών ξεκινά ο μετασυνεδριακός διάλογος με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μήνυμά τους ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές σχετικά με τα αποτελέσματα του Συνεδρίου επισημαίνουν :

Το 15ο Συνέδριο μας έδωσε την ευκαιρία να αναβαπτιστούμε στις ιδρυτικές μας αρχές. Και, μελετώντας τη νέα εποχή, να χαράξουμε την πορεία μας προς το μέλλον.

Στη διάρκεια του τριημέρου οι συζητήσεις που οργανώθηκαν πλούτισαν όχι μόνο τον προβληματισμό μας, αλλά και την πολιτική μας με προτάσεις ουσίας για όλες τις πτυχές της κυβερνητικής και κομματικής λειτουργίας: από την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο, μέχρι την Εθνική Άμυνα. Την καθημερινή ασφάλεια και το Μεταναστευτικό. Και, από την άλλη πλευρά, με καινοτόμες εισηγήσεις για το πώς πρέπει να δρα ένα σύγχρονο κόμμα στην εποχή μας. 

Από το 15ο Συνέδριο δεν μένουν μόνο τα συμπεράσματά του, αλλά και οι διεκδικήσεις που θα έχει, στο εξής, η Αθήνα από τις Βρυξέλλες. Μένει, επίσης, η στρατηγική η οποία προέκυψε για την παράταξη μπροστά στη μάχη των Ευρωεκλογών: Ένα θετικό αποτέλεσμα θα κρατήσει τον τόπο σταθερό μέσα σε ένα ασταθές διεθνές περιβάλλον. Και, ταυτόχρονα, θα δώσει συνέχεια σε μία τεράστια προσπάθεια που ήδη εξελίσσεται, ώστε το 2027 η Ελλάδα να δρέψει τους καρπούς που δικαιούται. Αντίθετα, κάθε σκιά που θα προκύψει από τις κάλπες είναι ικανή να θολώσει και να αμφισβητήσει την πορεία της χώρας.  Ανατρέποντας, έτσι, και πολλά από όσα σήμερα θεωρούνται δεδομένα. Ενώ θα ανοίξει, παράλληλα, μία κερκόπορτα σε καινούργιες περιπέτειες. 

Το Συνέδριο προσδιορίζει και τα καθήκοντά μας στην Αχαΐα για το άμεσο διάστημα: 

  • Να απλωθούμε σε όλο το Νομό, σε κάθε πόλη και χωριό, εξηγώντας  τη σημασία της σύγκρουσης του Ιουνίου. 
  • Να μιλήσουμε ειλικρινά για το έργο που γίνεται και για αυτό που έχει δρομολογηθεί. Χωρίς να αρνούμαστε αστοχίες: πάντα όποιος δρα δέχεται κάθε αντίδραση. Και πάντοτε ο πρώτος γίνεται το αλεξικέραυνο για κάθε πρόβλημα. Είναι ένας ρόλος που έχουμε. Και πρέπει να τον υπηρετήσουμε. Με το κεφάλι χαμηλά και τους στόχους ψηλά. Μιλώντας για τις μεταρρυθμίσεις που αποδίδουν και τις μικρές καθημερινές νίκες που τις τεκμηριώνουν. Με επιχειρήματα και όχι συνθήματα. Απαντώντας, όμως, και σε κάθε ψέμα των αντιπάλων μας. Δεν έχουμε τελικά απέναντί μας την αντιπολίτευση των άλλων κομμάτων. Αλλά την πιο σκληρή, την αντιπολίτευση των υπαρκτών προβλημάτων. Αυτά αντιπαλεύουμε, ζητώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών. Ώστε να το κάνουμε γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να κρύψουμε ούτε τις ελπίδες, ούτε και τις απειλές που κρύβει η επικείμενη αναμέτρηση. 

Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει «ναι» στη σιγουριά και στην πρόοδο της πατρίδας. Και «ναι» σε μία καλύτερη Ευρώπη που θα βρεθεί δίπλα της. 

Πίσω από τον τίτλο και τα ονόματα του ψηφοδελτίου μας κρύβονται οι δεσμεύσεις μας. Γιατί κάθε ψήφος στις Ευρωεκλογές θα δώσει δύναμη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να διεκδικήσει όσα χρειάζεται η Ελλάδα.

Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά στην Αχαΐα. 

Με τη βάση και τα στελέχη μας σε ολόκληρο το Νομό σε συντονισμό και συσπείρωση.

Με τις ιδέες και τις θέσεις μας για την Ελλάδα στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Με σημαία το έργο και το σχέδιο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη χώρα.

Με έμπνευση από την Ιστορία και τους αγώνες αυτής της παράταξης.

Με όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες για το μέλλον που μας αξίζει.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement