Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Μοίραζαν ναρκωτικά και σε άλλα σχολεία

Published

on

οι αξιωματικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνές τους, όντες πλέον πεπεισμένοι ότι τα μέλη της συμμορίας, που είχαν στρατολογήσει με απειλές και εκβιασμούς ως «βαποράκια» ανήλικους μαθητές του σχολικού συγκροτήματος, έδρασαν και σε άλλα σχολεία, αλλά και κοινόχρηστους χώρους της Πάτρας, όπου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, έχει ήδη υποβληθεί από τη Δημόσια Ασφάλεια στην Εισαγγελία της Πάτρας το πρώτο σκέλος άλλης δικογραφίας σε βάρος μελών της εγκληματικής οργάνωσης για διάπραξη κλοπών, ληστειών, και άλλων ποινικών αδικημάτων από το 2018 μέχρι σήμερα!
Από την πλευρά της ΕΛΑΣ θεωρείται βέβαιο ότι η δικογραφία θα εμπλουτισθεί και με καινούργια στοιχεία, αφού οι έρευνές της βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο μεταξύ, χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή ένας εκ των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 20 χρόνων, που συνελήφθη στην Πάρο, όπου είχε μεταβεί να εργασθεί ως σερβιτόρος. Ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα της οργάνωσης και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη.

Ο κύριος όγκος των μελών της συμμορίας, που έχουν διαμοιρασθεί σε 4 κρατητήρια της Πάτρας, αλλά και οι τέσσερις ανήλικοι μαθητές, που διακινούσαν είτε εκβιαστικά είτε οικειοθελώς ναρκωτικά, αλλά και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση των παιδιών τους, θα οδηγηθούν σήμερα και αύριο στον ανακριτή και θα τύχουν ανάλογης ποινικής μεταχείρισης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement