Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΦΝΕ Αχαΐας»

Published

on

 

 

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, με σκοπό την γνωριμία και την ανάπτυξη πλαισίου συνεργασίας για τη διοργάνωση δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού για τις ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου (ΙΦΝΕ).  

Η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για το πολύπλευρο έργο του Σωματείου στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα, στη συστηματική ενημέρωση και εκπροσώπηση των ασθενών και στην υλοποίηση προγραμμάτων ενδυνάμωσης και ψυχολογικής υποστήριξης των ασθενών και των οικογενειών τους. 

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη του Σωματείου, αναφέρθηκαν στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, που προγραμματίζουν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΙΦΝΕ 2024  (19 Μαΐου). Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, τόνισε πως τόσο η ίδια όσο και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα σταθούν αρωγοί στην πολύ σημαντική προσπάθεια του Σωματείου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα και των οικογενειών τους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος, Ουλιάνα Ιβάντσικ, ο Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, η Γραμματέας, Ελένη Δεμερτζή, ο Ταμίας, Χαράλαμπος Κοτζαμανίδης και ο Οργανωτικός Γραμματέας, Θεοφάνης – Αριστοφάνης Μιχαήλ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement