Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ο Ατρόμητος μετά από 31 χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας

Published

on

 

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές φώναζαν οι φίλοι του Ατρoμήτου Πατρών μετά το τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη.

Η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων μετά από 31 χρόνια (!) – είχε κατακτήσει για τελευταία φορά το πρωτάθλημα το 1993- κατάφερε με την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε στην τελευταία αγωνιστική από τον Άρη να στεφθεί πρωταθλητής χάρη στην γκολάρα που σημείωσε στο 22’ ο Κίμης Αποστολόπουλος.

Η ομάδα των Προσφυγικών μπορεί να μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και να προηγήθηκε μάλιστα στο 18’ με τον Σπανό, όμως ο Ατρόμητος είχε άμεση απάντηση με ένα καταπληκτικό γκολ που σημείωσε στο 22’ της συνάντησης ο Κίμης Αποστολόπουλος στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «παράθυρο» του Αναστασοβίτη.

Μάλιστα, οι πορτοκαλί είχαν και σημαντικές απουσίες αυτές του Γκάτση, Λυμπέρη, Αγγελόπουλου (μπήκε στο δεύτερο μέρος) ενώ ο Κωστής τραυματίστηκε νωρίς και αντικαταστάθηκε στο 22’ από τον Μπακόπουλο.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να αντιδράσει βλέποντας μάλιστα στο 71’ τον Πανάρετο να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες και να αποβάλλεται, την ίδια τύχη είχε στις καθυστερήσεις και ο Μπακόπουλος του Ατρομήτου.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Κώστας Ανδριανός με βοηθούς τους Σπήλιο Οικονόμου και Μιχάλη Κακαφώνη ενώ τέταρτος ήταν ο Νίκος Χρονάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Σάκης Πεφάνης): Μπίτη, Μακρής (86′ Παπασπυρόπουλος), Πανταζόπουλος, Σπανός, Νικολακόπουλος, Αρβανίτης (68′ Γκότσης), Λαζανάς, Αποστολόπουλος, Σμυρλής (68′ Αγγελόπουλος), Μαστραντωνάκης, Κωστής (22′ λ.τρ. Μπακόπουλος).

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χρήστος Καραπίτσος) : Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Σταυρόπουλος (87′ Μενύχτας), Σιδέρης, Σταθόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (82′ Μπούμπαλης), Λιμάτσι (46′ Γεωργόπουλος), Θωμάς, Σπανός, Γεωργαντόπουλος, Μπίσα.

 ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ

*Πάνω από 1000 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

*Μεγάλη ήταν αστυνομική δύναμη (διμοιρίες των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ) ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει πουθενά καθώς οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από κόσμιοι.

*Στο τέλος της αναμέτρησης υπήρχε κοντράστ συναισθημάτων με τους παίκτες του Ατρόμητου να πανηγυρίζουν ενώ του Άρη να ξεσπούν σε κλάματα.

*Οι φίλαθλοι του Άρη Πατρών περίμεναν την αποστολή της ομάδας στα Προσφυγικά και παρά την πίκρα τους αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές χειροκροτώντας τους για την προσπάθεια.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια των μπαράζ ανόδου είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Θύελλα Πατρών – Νίκη Προαστίου 3-0

Πανμοβριακός Ριόλου – Διαγόρας Βραχνεΐκων 3-1 

Ατρόμητος Πατρών – Άρης Πατρών 1-1 

ΑΠΣ Πάτραι – Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 4-2

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement