Connect with us

Ελλάδα

Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-Στις 21:00 κλείνουν οι κάλπες λόγω αυξημένης προσέλευσης

Published

on

Μια ώρα παράταση αποφασίστηκε για τις προκριματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καθώς υπήρξε σχετικό αίτημα από πολλά εκλογικά τμήματα λόγω της αυξημένης προσέλευσης του κόσμου.

Λόγω αυξημένης προσέλευσης στα εκλογικά τμήματα, η διαδικασία των προκριματικών για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παρατείνεται κατά μία ώρα έως τις 9μμ. Στις κάλπες και ηλεκτρονικά» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βούλα Κεχαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 18:00 είχαν προσέλθει στις κάλπες πάνω από 47.000 πολίτες, με τα αποτελέσματα να αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες θα προσέλθουν σήμερα στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.
Υπενθυμίζεται πως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά είχαν κληθεί να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής (με ακριβή στοιχεία επικοινωνίας) για την προκριματική ψηφοφορία, όπως αυτή αναρτήθηκε στον i-syriza, μέχρι τις 7/4/2024 στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement