Connect with us

Πολιτική

Τι περιλαμβάνει ο γύρος του Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγαίο σε δέκα ημέρες

Published

on

Για το γύρο του Αιγαίου σε σχεδόν δέκα ημέρες ετοιμάζεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο στη Σύρο, όπως πληροφορείται το CNN Greece, και με αναχώρηση- κι επιστροφή- από το Λαύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα περιοδεύσει σε περίπου 30 μεγάλα και μικρά νησιά, από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ως το Βόρειο Αιγαίο.

Άη Στράτης, Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Πάτμος, Λέρος, Κως, Ρόδος, Κάλυμνος, Νίσυρος, Ψέριμος, Καστελόριζο, Μεγίστη, Κάρπαθος, Κάσσος, Κίναρος είναι… μερικά μόνο από τα νησιά που θα επισκεφθεί ο κ. Κασσελάκης μέχρι και τις 29 Απριλίου.

Στην Κω, μάλιστα, την προσεχή Τετάρτη, 24 Απριλίου σχεδιάζεται να παρουσιαστεί το πρόγραμμα υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τελικές (;) πινελιές στο πρόγραμμα αναμένεται να μπουν σήμερα Πέμπτη, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιστρέφει το πρωί από τη Νέα Υόρκη και στις 15.00 να συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο παρουσία του.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η περιοδεία θα ξεκινούσε από τη Σκύρο, θα συνέχιζε στο Βόρειο Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα και η επιστροφή θα γινόταν από τις Κυκλάδες, ωστόσο τροποποιήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που αναμένονται στο Αιγαίο τις επόμενες ημέρες.

Γκρίνιες στις νομαρχιακές της Περιφέρειας

Με αφορμή, πάντως, τη «ναυτική» περιοδεία επανέρχεται η γκρίνια από τις Νομαρχιακές της περιφέρειας, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το CNN Greece κι όπως είχε συμβεί και στην Κρήτη πρόσφατα, για το έλλειμμα ενημέρωσης από την Κουμουνδούρου και για το ότι δεν λαμβάνονται υπόψη οι προτάσεις τους.

Πότε θα παρουσιάσει τις πέντε επιλογές του για το ευρωψηφοδέλτιο

Ως προς την εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων ευρωβουλευτών, αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 20.00, στον «Ελληνικό Κόσμο».

Τότε αναμένεται να ανακοινώσει ο κ. Κασσελάκης και τις πέντε δικές του επιλογές, οι οποίες εκτιμάται πως θα εγκριθούν από το Εκτελεστικό Γραφείο.

Τα σχόλια ομογενών για τον Στέφανο Κασσελάκη

Στο μεταξύ, θετικές εντυπώσεις στην ομογένεια της Νέας Υόρκης άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση νέας εργαζόμενης στο χώρο της ναυτιλίας η οποία είχε γνωριστεί παλαιότερα με τον κ. Κασσελάκη όταν εκείνος ήθελε να αγοράσει ένα πλοίο.

Την εντυπωσίασε ως επιχειρηματίας, λέγοντας χαρακτηριστικά σε πηγές του CNN Greece πως σε αυτές τις δουλειές παίζονται πολλά εκατομμύρια, υπογράφονται συμφωνίες εντός λεπτού κι απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις: «Ο Στέφανος το είχε και πιστεύω ότι το έχει και στην πολιτική», συμπλήρωσε.

Τι ισχύει με τον Δημήτρη Παπαγεωργίου

Επιπλέον, συνεργάτες του κ. Κασσελάκη μας διαψεύδουν τα περί εκνευρισμού του για τον διπλωματικό του σύμβουλο, Δημήτρη Παπαγεωργίου, ωστόσο πολλά στελέχη τόσο στην άλλη όχθη του Ατλαντικού όσο και στη χώρα μας επιμένουν ότι θα μπορούσε να είχε κανονιστεί συνάντηση με εκπροσώπους ισραηλιτικών οργανώσεων που διαμαρτύρονται κι αυτές μαζί με αραβικές για τα όσα διαδραματίζονται στη Γάζα και να είχε αποφευχθεί ό,τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες.

CNN.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement