Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι τρεις νεαροί για την διακίνηση των ναρκωτικών – Ελεύθεροι με όρους οι άλλοι έξι, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος

Published

on

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή Πατρών οι τρεις νεαροί, ηλικίας 18, 19 και 21 ετών, για την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στα σχολεία, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι άλλοι έξι νεαροί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος.

Μετά από μαραθώνιες απολογίες, για οκτώ περίπου ώρες, οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροι υπεράσπισής τους κατέθεσαν τους νομικούς τους ισχυρισμούς για την υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο.
Οι δύο κοπέλες, οι οποίες αφέθηκαν ελεύθερες υποστήριξαν πως είχαν σχέση με τους κατηγορούμενους και δεν γνώριζαν το παραμικρό για όσα βρέθηκαν στο σπίτι και σ’ ένα όχημα. Ελεύθερος αφέθηκε κι ένας ανήλικος όπως και δύο ακόμη άτομα που κατηγορούνταν για μεταφορά ναρκωτικών στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πάτρας μέσα σε ένα κρουασάν. Οι δύο από τους τρεις που προφυλακίστηκαν δήλωσαν αθώοι και μόνο ο ένας δήλωσε ότι έχει κάποιας μορφής συμμετοχή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement