Connect with us

Ποδόσφαιρο

Του «έκλεψε» το παιχνίδι ο Παναρκαδικός

Published

on

 

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθώς ηττήθηκε στα Ζαρουχλέικα με 2-1 από τον Παναρκαδικό    

 

Ο Ατρόμητος Πατρών ήθελε τη νίκη, μπορούσε να την πάρει, όμως ο Παναρκαδικός «έκλεψε» το τρίποντο… με γκολάρα του Μιχόπουλου στο 81’ της συνάντησης για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Οι πορτοκαλί αδικούνται από το τελικό σκορ (1-2) καθώς δημιούργησαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν ρεφάρει την εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Θύελλα Αμπελοκήπων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εκπληκτικό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και οι δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες.

Στο 15’ ο Ατρόμητος έκανε την εμφάνισή του στα καρέ του Παναρκαδικού όταν σε φάση διαρκείας ο Μαστραντωνάκης πραγματοποιεί καλό σουτ με την μπάλα νε περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 21’ ήρθε η σειρά του Παναρκαδικού να απειλήσει όμως το σουτ του Ν. Λυμπερόπουλου από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 22’ ο πολύ καλός Μπακόπουλος από μακριά πραγματοποιεί το σουτ, η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό του Παναρκαδικού και περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Νέα τεράστια ευκαιρία του Ατρόμητου στο 30’ με τον Αγγελόπουλο μέσα από την περιοχή να μην μπορεί να νικήσει τον Κουμπαρούλη που απέκρουσε και στην επαναφορά νέο σουτ του Μαστραντωνάκη απομάκρυνε πάνω στην γραμμή ο Τσακωνάκος.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ που έψαχνε ο Ατρόμητος με τον Αποστολόπουλο να νικάει με σουτ τον Κουμπαρούλη μετά από σέντρα του Μαστραντωνάκη (1-0).

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να προηγηθεί ο Ατρόμητος και ένα λεπτό αργότερα ο Στρέμπας με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή φέρνει το ματς στα ίσια (1-1).

Το γκολ της ισοφάρισης επηρέασε τους πορτοκαλί και λίγο έλειψε στο 40΄ να σημειώσουν την ολική ανατροπή με τον Στρέμπα να μην μπορεί να νικήσει τον Τρίγκα σε τετ α τετ.

Στο 42’ ο Ατρόμητος αντέδρασε με τον Αποστολόπουλο να τροφοδοτεί τον Αρβανίτη με τον τελευταίο να προσπαθεί να κρεμάσει τον Κουμπαρούλη και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ένα λεπτό πριν από την ανάπαυλα ο διαιτητής της συνάντησης ακύρωσε γκολ του Μιχόπουλου ως οφσάιντ.

ΔΟΚΑΡΙΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΤΟ ΓΚΟΛ

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν νευρικό και από τις δύο ομάδες ωστόσο ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να προηγηθεί ξανά στο 77’ της συνάντησης. Ο Αποστολόπουλος είχε δοκάρι όπως και ο Μπακόπουλος, το παιχνίδι όμως το «έκλεψε» στο 81’ ο Παναρκαδικός με τον Μιχόπουλο.

Στο 46’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μιχόπουλου, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 53’ σουτ του Μπακόπουλου η μπάλα προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αρβανίτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 77’ δυνατό σουτ του Αποστολόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα προσκρούει και πάλι στο δοκάρι του Κουμπαρούλη με τον Ατρόμητο να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία. Στο 81’  ήρθε ο καλύτερος παίκτης του Παναρκαδικού και γνωστός από την θητεία του σε Αστέρα Τρίπολης και Διαγόρα Ρόδου, Μιχόπουλος με ένα δυνατό σουτ να στείλει την μπάλα στην γωνία του Τρίγκα που δεν του άφησε περιθώριο να αντιδράσει «γράφοντας» το τελικό 1-2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Πεφάνης): Τρίγκας, Μακρής, Παπασπυρόπουλος, Σπανός, Νικολακόπουλος, Λαζανάς (85’ Σμυρλής), Αγγελόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαστραντωνάκης, Αρβανίτης, Μπακόπουλος (67’ λ.τ. Γκότσης).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σ. Λαγός): Κουμπαρούλης, Δαύρος (60’ Κολοστούμπης), Κοπρένκα (74’ λ.τ. Παναγόπουλος), Νάνος, Οπόκου, Μιχόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος, Στρέμπας, Ν. Λυμπερόπουλος (85’ Γιαννακούρας), Σαραντόπουλος (60’ Παπαλάμπρος), Τσακωνάκος.

 

Η 2η αγωνιστική

Ατρόμητος Πατρών – Παναρκαδικός      1-2

Παλληξουριακός – Πανγυθεατικός        (2/5)

Ξενοφών Κρεστ. – Θύελλα Αμπελ.         (2/5)

Ρεπό: ΑΟ Μιλτιάδης.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παναρκαδικός              3-2          4

Πανγυθεατικός             4-0          3

Θύελλα Αμπ.                  2-0          3

Παλληξουριακός           1-1           1

Ατρόμητος Π.                 1-4          0

Μιλτιάδης                      0-4          0

Ξενοφών Κρ.                 0-0          0

*Από ένα παιχνίδι περισσότερο έχουν Ατρόμητος και Παναρκαδικός

Ροή ειδήσεων

Advertisement