Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλωνας: Και το όνομα αυτού Τζέρελ Σίμονς

Published

on

Ο Απόλλωνας όπως όλα δείχνουν ενόψει πρωταθλήματος θα ενισχυθεί και μάλιστα σημαντικά, καθώς η σωτηρία δεν έχει έρθει ακόμη, ύστερα από τη δικαίωση όλων των ομάδων από τον ΑΣΕΑΔ και την επιστροφή των βαθμών.

Οι ομάδες άλλωστε, που βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού αποκτούν παίκτες, κάνοντας την ύστατη προσπάθεια επιβίωσης, σε ό,τι αφορά την υπόθεση παραμονή κι εκτός του Ηρακλή-που έκανε μεταγραφή αθλητή-μεταγραφή θα κάνει και ο Απόλλωνας.

Ήδη ο τεχνικός του μελανόλευκου συλλόγου Νίκος Βετούλας έχει βρει τον αντικαταστάτη του Κλίβελαντ Τόμας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ» πρόκειται για τον 29χρονο (14/11/1993,ύψους 1.93 μέτρα- σούτινγκ γκαρντ) Τζέρελ Σίμονς (φωτό), που αγωνίζονταν στην Αλικάντε ομάδα του πρωταθλήματος της Β΄ Ισπανίας.

Ο Αμερικανός παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα και στα 21 παιχνίδια που έπαιξε με μέσο όρο τα 26΄.3΄΄σκόραρε 15.3 πόντους και είχε μέσο όρο 2.9 ασίστ.

Ο Σίμονς αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Νορθ Πόϊντ και δεν επιλέχθηκε στα ντραφτ του ΝΒΑ την περίοδο του 2016.

Ίδιες πηγές κάνουν λόγο, πως το συμβόλαιό του από την πλευρά του Απόλλωνα έχει σταλεί υπογεγραμμένο στον εκπρόσωπό του, περιμένοντάς το να επιστραφεί πιθανώς και σήμερα.

Εάν και εφόσον αυτό γίνει πράξη, τότε ο παίκτης θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και θα αφιχθεί στην Ελλάδα, προκειμένου να πάρει μέρος στις προπονήσεις του Απόλλωνα, έτσι ώστε να είναι έτοιμος όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Basket League στις 5-6 Μαρτίου να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Η οκταήμερη ξεκούραση των αθλητών του Απόλλωνα τελείωσε με τον προπονητή Νίκο Βετούλα να περιμένει σήμερα τους παίκτες του στο κλειστό της Περιβόλας, προκειμένου να επαναρχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Μανωλόπουλος, κάλεσε μετά από χρόνια παίκτη του Απόλλωνα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον σέντερ της μελανόλευκης ομάδας Γιώργο Τσαλμπούρη.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement