Connect with us

Παναχαϊκή

Στόχος η νίκη, το μυαλό στα μπαράζ

Published

on

Η Παναχαϊκή μετά το νέο στραβοπάτημα του Τηλυκράτη κατέκτησε την πρώτη θέση δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε

 

Η Παναχαϊκή δεν χρειάζεται στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές της Γ’ Εθνικής να πάρει κάποιον βαθμό καθώς χθες ο Τηλυκράτης για την 25η αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου στραβοπάτησε εκ νέου (1-1) δίνοντας έτσι την πρώτη θέση στην Παναχαϊκή.

Αυτό σημαίνει ότι η κοκκινόμαυρη ομάδα πλέον στέφθηκε και τυπικά πρωταθλήτρια στον 4ο όμιλο και το μυαλό της από εδώ και στο εξής είναι μόνο στα μπαράζ.

Ίσως να είναι από τις ελάχιστες φορές που η Παναχαϊκή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα «ταξιδέψει» για να αγωνιστεί χωρίς το άγχος και την πίεση καθώς στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές δεν την ενδιαφέρει καν το αποτέλεσμα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παραταχθεί στο γήπεδο για να χάσει με κατεβασμένα τα χέρια. Όσοι ξεκινήσουν κόντρα στον Παναγρινιακό θα αγωνιστούν με σκοπό να πάρουν τη νίκη.

Αυτό όμως που θα κοιτάξει ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος είναι να προφυλάξει κάποιους παίκτες καθώς ξεκινάνε σε λίγες ημέρες (16/4) και τα μπαράζ ανόδου.

Δηλαδή, θα κοιτάξει το καλό της ομάδας και όχι το τι βολεύει άλλους αφού στο τέλος αυτός θα έχει να λογοδοτήσει στην διοίκηση αν ο στόχος της ανόδου δεν κερδηθεί.

Ήδη αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές έχουν ταλαιπωρηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τον Παπαδόπουλο ενδεχομένως κάποιους να τους ξεκουράσει αλλά και να τους προφυλάξει από έναν τραυματισμό αφού ο Παναγρινιακός θα δώσει τα πάντα εντός των αγωνιστικών γραμμών για να πάρει τη νίκη.

Ένας τραυματισμός ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή ίσως και να είναι το χειρότερο σενάριο που θέλει αυτή την στιγμή ο Σούλης Παπαδόπουλος ενόψει μπαράζ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης μετά το χθεσινό τελικό 1-1 του Τηλυκράτη στο νησί της Ζακύνθου έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Αναλυτικά ανέφερε: «Το πρώτο μικρό βήμα έγινε. Πρώτη θέση στον όμιλο και το μυαλό μας στα μπαράζ. Συγχαρητήρια σε όλους».

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ

Την τελευταία προπόνηση πραγματοποίησε χθες η ομάδα της Παναχαϊκής και αυτή την έκανε στο νέο γήπεδο των Προσφυγικών. Ως γνωστόν ο Παναγρινιακός σήμερα που υποδέχεται τους κοκκινόμαυρους αγωνίζεται σε πλαστικό χλοοτάπητα γι’ αυτό και ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλησε η τελευταία προπόνηση να γίνει σε αντίστοιχο γήπεδο.

ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά το τέλος της χθεσινής τελευταίας προπόνησης ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Κολοβούρης, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης, Στεργίδης, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Γούλας, Μικές, Στασινόπουλος, Κέρι, Θανόπουλος, Αλεξόπουλος, Μικελάτος, Λιμάτσι, Λούσκος, Κόκας, Λιποράσε, Παπαχρονόπουλος, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος και Χαντί.

 Ο Πέτσας στο Αγρίνιο

Να θυμίσουμε ότι διαιτητής της συνάντησης στο Αγρίνιο θα είναι ο Πέτσας του Συνδέσμου Τρικάλων με βοηθούς τους Μπάλα και Παπαγεωργόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Αναλυτικά το σημερινό (4 μ.μ.) πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Παναγρινιακός-Παναχαϊκή, Πέτσας, Μπάλας, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)

Διαγόρας-ΠΑΟ Βάρδας, Χουλιάρας, Νάστος, Κέφης (Πρέβεζας-Λευκάδας)

Εθνικός Σκoυλικάδου-Τηλυκράτης Λευκάδας, Ρέκκας, Γκούμας, Μπουρίκας (Μεσσηνίας)

Αίας Γαστούνης-Διαβολίτσι, Παραδεισόπουλος, Καλορογιάννης (Πιερίας), Σταθοπούλου (Αχαΐας)

Ναυπακτιακός-Αχέρων Καναλακίου, Παπακωνσταντίνου, Δόσκορης, Φαρμάκης (Φθιώτιδας).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement