Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Να τον πιάσει από τα «κέρατα»

Published

on

Ο Διαγόρας δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι σήμερα (4 μ.μ.) για την 25η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου υποδέχεται στα Βραχνέικα τον ΠΑΟ Βάρδας και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Οι παίκτες του Διαγόρα από τα πρώτα μόλις λεπτά πρέπει να «πνίξουν» τον αντίπαλό τους αν θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα καθώς δεν εξαρτάται μόνο από το δικό της αποτέλεσμα αλλά και από το τελικό σκορ των Παναγρινιακού, Αίαντα Γαστούνη και Ναυπακτιακού.

Η ομάδα του Αγρινίου υποδέχεται την Παναχαϊκή με τον Διαγόρα να θέλει την νίκη των πρωταθλητών. Ο Αίας Γαστούνης φιλοξενεί το Διαβολίτσι θέλοντας νίκη των φιλοξενούμενων και η Ναύπακτος υποδέχεται τον Αχέροντα με τους Βραχνιώτες να θέλουν επίσης τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Αυτό όμως που γνωρίζουν καλά είναι ότι πρέπει αρχικά να νικήσουν τους «ταύρους» και μετέπειτα να δουν τα δώρα που ενδεχομένως να πάρουν από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Χουλιάρας από τον σύνδεσμο Πρέβεζας- Λευκάδας με βοηθούς τους Νάστο και Κέφη.

Ωστόσο ο Σπηλιόπουλος «πονοκεφαλιάζει» από τους συχνούς τραυματισμούς που έχει το συγκρότημά του καθώς σε ένα ακόμα κρίσιμο ματς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Θ. Βλασόπουλο, Αγκαράι, Σακελλαρόπουλο και Σταθόπουλο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement