Connect with us

Ερασιτεχνικό

Συμπληρώνεται το παζλ

Published

on

Ο ΑΠΣ Πάτραι μαθαίνει τον έκτο του αντίπαλο και επιστρέφει στις προπονήσεις ενόψει μπαράζ ανόδου

Οι γιορτές του Πάσχα πέρασαν και πλέον το ενδιαφέρον του αχαϊκού ποδοσφαίρου στρέφεται στην προσπάθεια του ΑΠΣ Πάτραι για επιστροφή μετά από 22 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Σταμάτη Σαρρή επιστρέφουν στις προπονήσεις και αφήνουν πίσω το χαμένο τελικό κυπέλλου κόντρα στον Διαγόρα, στον οποίο οι «πράσινοι» έδειξαν θετικά στοιχεία ενόψει των πλέι-οφ ανόδου.

Ο Σταμάτης Σαρρής και το τεχνικό επιτελείο αναλύουν τους αντιπάλους του συλλόγου, με μοναδική εκκρεμότητα την αυριανή μάχη της Ζακύνθου, ανάμεσα σε Τσιλιβί και Θύελλα Αμπελοκήπων, από την έκβαση της οποίας θα συμπληρωθεί ο όμιλος των πλέι-οφ ανόδου.

Πάτραι, Πανθουριακός, Πανηλειακός, Πανγυθεατικός, Πανθυρεατικός, Ληξούρι και ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ζακύνθου θα μονομαχήσουν για τις τρεις θέσεις που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.

Οι πρωταθλητές Αχαΐας ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους εντός έδρας με τον Πανθυρεατικό και συνεχίζουν εκτός έδρας με το νικητή του ζευγαριού Τσιλιβί-Θύελλα Αμπελοκήπων.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί το φίλαθλο κοινό να στηρίξει την προσπάθεια για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε τοπικό επίπεδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας από την ομάδα μας, θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές της και το τεχνικό τιμ για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι σήμερα.

Ευχαριστούμε σαν διοίκηση τους χορηγούς, και τους φιλάθλους, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στις προσπάθειές μας.

Επτά χρόνια μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους ήταν μια ιστορική στιγμή για το σωματείο μας, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία.

Εκτός από τα αγωνιστικά επιτεύγματα, η διοίκησή μας ενδυναμώνει καθημερινά την προσπάθεια τμημάτων της αθλητικής υποδομής του σωματείου μας που με κόπο και πολλή προσπάθεια ιδρύσαμε και λειτουργούμε και προσφέρεται παράλληλα χαρά, ικανοποίηση, κίνητρο και ενδιαφέρον στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τον κυπελλούχο ΕΠΣ Αχαΐας, Διαγόρα Βραχνεΐκων και του ευχόμαστε την επίτευξη των μελλοντικών του στόχων.

Παράλληλα, ευχόμαστε στην μεγάλη Παναχαϊκή καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου και σύντομα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Superleague.

Ακόμη πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι αντίπαλοί μας στα πλέι οφ της Κατηγορίας, Άρης Πατρών, Θύελλα Πατρών, Αιγείρα/Ακράτα, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Αχαϊκή, Νίκη Προαστίου, Ατρόμητος Πατρών, Δόξα Παραλίας, Αετός Πατρών, Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Πανμοβριακός για την αγωνιστική τους ευπρέπεια.

Η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και σύσσωμη η οικογένεια του ΑΠΣ Πάτραι καλούν όλους τους φιλάθλους της Αχαΐας να δώσουν το «παρών» στις κρίσιμες αναμετρήσεις των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, που ξεκινούν στις 8 Μαΐου, με ένα κοινό στόχο: Την εκπροσώπηση της Αχαΐας σε επαγγελματική κατηγορία. Και στη «μάχη» αυτή δεν περισσεύει κανείς.

Ραντεβού, λοιπόν, όλοι στο ιστορικό γήπεδο των Προσφυγικών,\ για να κλείσουμε την ποδοσφαιρική χρόνια όπως πραγματικά αξίζει στην ομάδα μας, όπως δικαιούται η ποδοσφαιρική Αχαΐα».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/5)

Πάτραι-Πανθυρεατικός

Παλληξουριακός-Πανγυθεατικός

Πανηλειακός-Πρωταθλητής Ζακύνθου

Ρεπό: Πανθουριακός.

 

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/5)

Πρωταθλητής Ζακύνθου-Πάτραι

Πανγυθεατικός-Πανηλειακός

Πανθουριακός-Παλληξουριακός

Ρεπό: Πανθυρεατικός.

 

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/5)

Πανηλειακός-Παλληξουριακός

Πανθυρεατικός-Πανγυθεατικός

Πανθουριακός- Πάτραι

Ρεπό: Πρωταθλητής Ζακύνθου.

 

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/5)

Πάτραι-Πανγυθεατικός

Πρωταθλητής Ζακύνθου-Πανθουριακός

Πανηλειακός-Πανθυρεατικός

Ρεπό: Παλληξουριακός.

 

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25/5)

Πάτραι-Πανηλειακός

Παλληξουριακός-Πρωταθλητής Ζακύνθου

Πανθυρεατικός-Πανθουριακός

Ρεπό: Πανγυθεατικός.

 

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29/5)

Πανθυρεατικός-Παλληξουριακός

Πανθουριακός-Πανηλειακός

Πανγυθεατικός-Πρωταθλητής Ζακύνθου

Ρεπό: Πάτραι.

 

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5/6)

Πανγυθεατικός-Πανθουριακός

Πρωταθλητής Ζακύνθου-Πανθυρεατικός

Παλληξουριακός-Πάτραι

Ρεπό: Πανηλειακός.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement