Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ο Αρης μεγάλος νικητής, με σούπερ σταρ τον Μητρόπουλο

Published

on

Στο ρελαντί ο Αρης Πατρών μετέτρεψε το ντέρμπι σε έναν υγιή περίπατο καθώς επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου (9/12) το ντέρμπι κορυφής του Β’ ομίλου της Α΄ Κατηγορίας του ΑΠΣ Πάτραι με το ευρύ 3-0.

Σουπερ σταρ για την ομάδα της πλατείας Ελευθερίας ποιος άλλος από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Μίλτο Μητρόπουλο ο οποίος σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Τα δύο μάλιστα γκολ το πρώτο και το τρίτο ήταν εκπληκτικά σε εκτέλεση που μόνο ένας παίκτης σαν τον Μητρόπουλο θα μπορούσε να πετύχει.

Το 1-0 ήρθε στο 12’ όταν ο Πανάρετος έκανε την σέντρα με τον Μητρόπουλο με το αγαπημένη του ενέργεια (γυριστό σουτ στην κίνηση) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φωτόπουλου.

Στο 52’ ο Μπακάλης τραβάει τον Γεωργαντόπουλο αυτός πέφτει μέσα στην περιοχή και ο Παπαδόπουλος σφυρίζει την εσχάτη των ποινών.

Ο Μητρόπουλος ήταν αυτός που έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και πολύ απλά έγραψε… το 2-0 στο ντέρμπι.

Στο 74’ ήρθε και το 3-0 με μια γκολάρα του Μητρόπουλου ο οποίος σημείωσε και το χατ τρικ στο ντέρμπι. Ο έμπειρος άσος εκτέλεσε το φάουλ περίπου 40 μέτρα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φωτόπουλου.

 

Αποβλήθηκαν για τον Αρη οι Πανάρετος (91΄) και στο 93’ ο βοηθός του προπονητή Ιβάν Νεντέλκοβιτς, Μάκης Παρασκευόπουλος.

Με αυτό το «τρίποντο» ο Αρης Πατρών αύξησε την διαφορά στο +5 από τον δεύτερο

ΆΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ : Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας, Σιδέρης, Σταθόπουλος, Γεωργόπουλος (71′ Σταυρόπουλος), Λιμάτσι (71′ Τριανταφυλλόπουλος), Μπούμπαλης, Σπανός (86′ Μαντάς), Μητρόπουλος (79′ Παρασκεύοπουλος), Γεωργαντόπουλος (79′ Νικολόπουλος)

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ : Φωτόπουλος, Στανής, Τσίμπιτσης, Νικολόπουλος, Μπακάλης (71′ Παπαγεωργίου), Ζελενίτσας, Λαλούσης, Λεγάτος, Γαβριήλ, Ούτσικας (11′ λ.τ. Γερογιάννης), Σουγλέρης.

 

*Πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο την αναμέτρηση στην σελίδα στο Facebook ΓΝΩΜΗ ΠΟΔΟΣΓΦΑΙΡΟ  https://www.facebook.com/profile.php?id=100071209088263

Ροή ειδήσεων

Advertisement