Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ζεσταίνεται» το κλίμα-Σε πλήρη εξέλιξη οι συζητήσεις εν όψει των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας

Published

on

Σε προεκλογικούς ρυθμούς έχει αρχίσει να κινείται ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας, αν και ακόμη δεν έχουν προκηρυχθεί επίσημα οι εκλογές που αναμένονται εντός του Ιουνίου.

Ωστόσο οι συζητήσεις και οι διεργασίες βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη με τους συνδυασμούς να «ρίχνονται» στη «μάχη» τόσο της αναζήτησης υποστηρικτών, όσο και υποψηφίων. Μάλιστα, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς για πρώτη φορά εμφανίζονται στο προσκήνιο έμποροι που αν και έχουν ενεργό παρουσία στην τοπική αγορά, μέχρι σήμερα δεν είχαν δραστηριοποιηθεί συνδικαλιστικά. Αυτό που φαίνεται να τους ώθησε να συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές είναι ο έντονος κομματικός προσανατολισμός του συλλόγου, που θεωρούν ότι υποτιμά την ιστορία του και δεν επιτρέπει την εξέλιξή του.

Στις εκλογές πέρα από το ψηφοδέλτιο της παράταξης του νυν προέδρου, Γιώργου Βαγενά ο οποίος διατηρεί παράλληλα και τη θέση του προέδρου στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου, θα συμμετέχουν ακόμη, το «Ενωτικό Πατρινό Εμπόριο» με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο, Κώστα Ζαφειρόπουλο, η «Λαϊκή Συσπείρωση Εμπόρων» και ο Σωτήρης Γαλάνης με το συνδυασμό «Νέα Πνοή».

ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ «ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ»

Χθες από το νεοσύστατο συνδυασμό «Ενωτικό Πατρινό Εμπόριο», δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα είκοσι ονόματα επαγγελματιών που στηρίζουν τη νέα αυτή προσπάθεια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η απήχηση του νεοσύστατου συνδυασμού, τη συγκρότηση του οποίου ανακοίνωσε πρόσφατα ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος είναι μεγάλη, γεγονός που καταδεικνύεται από τη στήριξη καταξιωμένων επαγγελματιών της πόλης που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην πατραϊκή κοινωνία.

Άνθρωποι που μοιράζονται καθημερινά τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια προβλήματα, αλλά και το ίδιο όραμα για ένα εμπόριο ανεξάρτητο, ισχυρό και ξανά πρωταγωνιστή στην τοπική οικονομία, αντάξιο της μακραίωνης ιστορίας του.

Το «Ενωτικό Πατρινό Εμπόριο» δίνει στη δημοσιότητα τα πρώτα είκοσι ονόματα ελεύθερων επαγγελματιών που υποστηρίζουν τη νέα αυτή, ελπιδοφόρα προσπάθεια. Αυτοί είναι:
-Αγγελόπουλος Χρήστος Ασφάλειες- Real Εstate
-Αλμπάνης Γιώργος- Σύμβουλος Επιχειρήσεων
-Αργυρόπουλος Χρήστος- Γυναικεία Ενδύματα
-Ασημακόπουλος Κώστας- Αλυσίδα καταστημάτων (γυναικεία ένδυση)
-Βέτσου Καίτη- Λευκά Είδη
-Γεωργαλάς Γιάννης- Οικονομικά- ΚΕΠ
-Γιαννακόπουλος Αλέξανδρος-Μηχανήματα- εργαλεία
-Γούβη Μαρία- Γυναικεία εσώρουχα- ορθοπεδικά
-Γουρδούπης Τάκης- Βιομηχανικά Είδη- Σιδηρικά
-Ζορμπά Βασιλική- Καλλυντικά- Μake up artist
-Kαραμούζης Γιάννης- Οπτικά
-Κονδύλης Θεόδωρος- Κατασκευές- Ψυκτικά
-Κωνσταντινίδης Νίκος- Ανδρικά Ενδύματα
-Μπιλάλης Μάριος- Ανδρικά Ενδύματα
-Παντελής Μιχάλης- Αξεσουάρ- Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
-Πατούχας Ανδρέας- Ναυτικός Πράκτορας
-Παυλίδης Νίκος- Γυναικεία Υποδήματα
-Προσκυνητόπουλος Αντώνης- Εμπόριο ξηρών καρπών- ποτών
-Ρούπας Γιάννης- Αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών
-Σολωμός Χρήστος- Γενiκό Εμπόριο
-Σταυρόπουλος Χαρίλαος- Γυναικεία Υποδήματα
-Στόλλας Γιάννης- Εισαγωγές μουσικών οργάνων
-Φωκάς Χρύσανθος -Παιδικά ενδύματα
Να σημειωθεί, πως εντός των ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση προκειμένου να καθοριστούν οι άξονες δράσεις του συνδυασμού, αλλά και να οριστικοποιηθεί η ιδρυτική του διακήρυξη, στην οποία θα περιγράφονται αναλυτικά το όραμα, οι στόχοι και οι τομείς παρέμβασής του».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement