Connect with us

Lifestyle

Η πρόβλεψη των ζωδίων για σήμερα 7/12

Published

on

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα καθώς είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να τακτοποιήσεις τέτοιου είδους υποχρεώσεις και έτσι να έχεις μία καλύτερη εικόνα για το ταμείο σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε αγορές που από τη μία θα φτιάξουν τη διάθεση σου από την άλλη όμως θα «χαλάσουν» το ταμείο σου!

 

 

Ταύρος

Είναι πιθανόν να επικεντρωθείς σε μία σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο η οποία ίσως να έχει κάποια ζητήματα. Προσπάθησε να τα επιλύσεις αυτές τις ημέρες καθώς να θυμάσαι πως θα δημιουργηθούν ευνοϊκές συγκυρίες για να το κάνεις. Το τρίγωνο του Ήλιου ενισχύει την ενέργειά σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σε προσωπικά, αισθηματικά αλλά και πρακτικά ζητήματα!

 

Δίδυμοι

Θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχουν κάνει και την εμφάνισή τους κάποια θέματα του παρελθόντος. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που θεωρείς πως έχεις «ανοιχτές» καθώς αυτές χρειάζονται προτεραιότητα. Στις 11/12 μπορεί να φέρει ένα τηλέφωνο από ένα φίλο σου, ο οποίος θα σε παρακινήσει για κάτι!

 

 

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα χωρίζεται σε δύο μέρη και κατά το πρώτο μισό της αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε κάποια εργασιακά ζητήματα καθώς και σε κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Κατά το δεύτερο μισό της κάποιες συζητήσεις που θα έχεις είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να σε οδηγήσουν να αλλάξεις προτεραιότητες και να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνο του Ήλιου φέρνει επιβράβευση στον επαγγελματικό τομέα.

 

 

Λέων

Είναι πολύ πιθανόν να έχεις επικεντρωθεί σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου ή σε οικογενειακές υποθέσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και φέρνει σε προτεραιότητα ζητήματα «εστίας». Προς το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί ένα τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Άρη που βρίσκεται στον Κριό.

 

 

Παρθένος

Προτεραιότητα θα έχει η επικοινωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως κάποιοι από αυτούς σου έχουν λείψει αρκετά. Έτσι λοιπόν εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου διάθεση και κράτησε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τρίγωνο του Ηλίου θα αυξήσει την ενέργειά σου, η οποία φαίνεται πως θα βρει πρόσφορο έδαφος εκτόνωσης στις εκκρεμότητες που σχετίζονται με δουλειές του σπιτιού!

 

 

Ζυγός

Θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς αυτά είναι που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και για το διάστημα που θα παραμείνει στο παραπάνω ζώδιο θα είναι πολύ δύσκολο να δώσεις προτεραιότητα σε κάτι άλλο εκτός των οικονομικών. Είναι γεγονός πως μπορεί να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάποιες αγορές όμως καλό θα ήταν να προσέξεις πάρα πολύ τα έξοδα.

 

 

Σκορπιός

Η γοητεία σου συνεχίζει να αυξάνεται και αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο τη φέρνει στο προσκήνιο και την κάνει αντικείμενο συζήτησης! Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου τα ζητήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σου υποθέσεις και με την αισθηματική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Αν προσπαθήσεις να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σε οικονομικά ζητήματα, τότε φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος.

 

 

Τοξότης

Θα παρατηρήσεις πως θα βρίσκεσαι σε άκρως επικοινωνιακή διάθεση, καθώς ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να ενισχύει επικοινωνιακά σου χαρίσματα! Προς το τέλος της εβδομάδας θα σε οδηγήσει στη δράση! Προσπάθησε να τη διοχετεύσεις για καλό σκοπό που θα είναι προς όφελός σου, για αυτό οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως ενδείκνυνται για γυμναστική και άθληση!

 

 

Αιγόκερως

Φαίνεται πως θα αναπολήσεις αρκετά δραστηριότητες που έκανες με φίλους σου καθώς και την ενασχόληση σου με κάποια ζητήματα που αφορούσαν συλλογικές δράσεις. Τα τηλέφωνα, το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα θα κρατήσουν «ζωντανή» την επικοινωνία με τους φίλους σου και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για τη διάθεσή σου. Το τρίγωνο του Ήλιου σε προτρέπει να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στο σπίτι και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε καλό σκοπό!

 

 

Υδροχόος

Είναι πιθανόν να σκέφτεσαι αρκετά ζητήματα που αφορούν τη δουλειά καθώς ακόμα και αν δεν βρίσκεσαι στο περιβάλλον εργασίας σου, το μυαλό σου θα βρίσκεται εκεί. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και μπορεί να φέρει κάποια κέρδη μέσα από ένα επαγγελματικό project το οποίο είχες φέρει εις πέρας. Δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και να συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων»!

 

 

Ιχθύες

Το ενδιαφέρον σου βρίσκεται στραμμένο σε μελλοντικά σχέδια και ανθρώπους οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται μακριά σου. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και ευνοεί την επικοινωνία με πρόσωπα που αγαπάς αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να έχεις επαφή «δια ζώσης». Εκμεταλλεύσου τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας καθώς φαίνεται πως μπορείς να φέρεις εις πέρας σχεδόν τα πάντα

Ροή ειδήσεων

Advertisement