Connect with us

Παναχαϊκή

Έριξε… το μπαλάκι στην ΕΠΟ

Published

on

 

Η  SL2 που αποφάσισε άνοδο 2+1 και τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων σε κάθε όμιλο-Συνεδριάζει πιθανότατα την Παρασκευή

 

Όλα πλέον εξαρτώνται από το τι θα αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και συγκεκριμένα πόσες ομάδες θα πάρουν την άνοδο στην SL1 και πόσες θα υποβιβαστούν από την SL2.

Η «Γ» είχε αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος θα επιμείνει στο να ανέβουν από την SL2 και ο τρίτος να παίξει μπαράζ με τον τρίτο από το τέλος της SL1.

Ο ίδιος όπως πολλές φορές έχει αναφέρει κοιτάει το γενικό καλό του ποδοσφαίρου και όχι μόνο το τι θέλουν οι λίγοι της SL1. Με τις ίδιες πληροφορίες πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρουν την άνοδο δύο ομάδες από την SL2 και γίνεται αγώνας για τον τρίτο.

Πάντως χθες πραγματοποιήθηκε το κρίσιμο Δ.Σ. της SL2 με τις ΠΑΕ να αποφασίζουν τη άνοδο 2+1 στην SL1 και τον υποβιβασμό 4 ομάδων από κάθε Όμιλο.

Αυτό που ζητάνε οι ΠΑΕ επίσης είναι να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος στις 31 Αυγούστου και η έναρξη να γίνει όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου.

Πάντως αρκετές ΠΑΕ εξέφρασαν και τη δυσαρέσκειά τους για τις αναβολές καταβολής του ποσού από το Στοίχημα, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με τα τηλεοπτικά.

Αυτό που μένει είναι η Ε.Ε. της ΕΠΟ στη συνεδρίαση να αποφασίσει τον αριθμό των ομάδων που θα ανέβουν και να τελειώσει επιτέλους και αυτή η διαμάχη. Η συνεδρίαση πάντως που δεν πήρε νέα αναβολή αναμένεται να μετατεθεί για την Παρασκευή.

Όλα αυτά είναι θέματα που αφορούν και την Παναχαϊκή που δυστυχώς από την στιγμή που δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία δεν μπορεί σαν ΠΑΕ να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συνεδρίαση της SL2.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στα δοκιμαστικά της Παναχαϊκής, προκειμένου να συγκροτηθούν οι ομάδες Κ17 και Κ19.

Η συμμετοχή όπως αναμενόταν ήταν μεγάλη κάτι που αναφέρεται και στην ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα δοκιμαστικά των ομάδων Κ-19 και Κ-17, καθώς υπάρχει ήδη μεγάλος αριθμός ενδιαφερόμενων.

Όλοι όσοι δήλωσαν συμμετοχή θα λάβουν σχετικό ενημερωτικό e-mail. Η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών και για αυτό το λόγο ευχαριστούμε δημόσια για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement