Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (21/11)

Published

on

Κριός

H εβδομάδα θα ξεκινήσει με αισιοδοξία καθώς στις 22/11 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον κοινωνικό σου περίγυρο, στην επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα όπως επίσης και σε κάποιες συναντήσεις που θέλεις να κανονίσεις για το προσεχές διάστημα. Ένα ευχάριστο κλίμα στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

 

Ταύρος

Αυτή είναι μία εβδομάδα η οποία θα φέρει στο προσκήνιο τις βαθύτερες σκέψεις αλλά και τις επιθυμίες σου, καθώς από τις 22/11 ο Ήλιος το περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να αφουγκραστείς περισσότερο τα συναισθήματά σου. Σε πρακτικό επίπεδο αυτή η εβδομάδα είναι βοηθητική για να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και κυρίως αυτά που αφορούν οικονομικά τρίτων.

 

Δίδυμοι

Αυτή είναι μία εβδομάδα η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς η πολυαστρία που υπάρχει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη (Αφροδίτη, Ερμής) και θα ενισχυθεί και με την είσοδο του Ήλιου στις 22/11 φέρνει τις σχέσεις στο προσκήνιο. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να δεις ζητήματα που αφορούν μία προσωπική, μία επαγγελματική σχέση και να διευθετήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν.

 

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 κάτι που όπως φαίνεται θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητά σου και στις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν. Η νέα θέση του Ήλιου σε οδηγεί να δεις με αισιοδοξία ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, τις υποχρεώσεις που έχεις σε καθημερινή βάση και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο πρόγραμμά σου, καθώς ο τρόπος που θα τα προσεγγίσεις θα παίξει μεγάλο ρόλο και στη διευθέτηση τους.

 

Λέων

Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και εξωστρεφής καθώς η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 θα σε βγάλει από τη μουντή διάθεση του προηγούμενου διαστήματος και θα σε παρακινήσει να απομακρυνθείς από οποιαδήποτε κατάσταση σου είχε δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα. Εκτός από τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο βρίσκονται και η Αφροδίτη και ο Ερμής, κάτι που θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση αλλά και την ανάγκη σου να ξεσκάσεις.

 

 

Παρθένος

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και θα σε οδηγήσει να τα προσεγγίσεις με καλή διάθεση και αισιοδοξία. Έτσι λοιπόν αυτή η εβδομάδα είναι πολύ βοηθητική για να διευθετήσεις υποχρεώσεις του σπιτιού, γραφειοκρατικές διαδικασίες που σχετίζονται με το σπίτι, όπως επίσης και να αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις για λογαριασμό οικείων σου προσώπων.

 

Ζυγός

Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και σε αυτό θα συμβάλει που θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις κοντά με φίλους, γνωστούς και αγαπημένα σου πρόσωπα. Ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο φαίνεται πως θα έχεις μία συνάντηση είτε προγραμματισμένη είτε ακόμα και ξαφνική με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο η οποία θα σε γεμίσει θετικά συναισθήματα.

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 και φέρνει νέες ιδέες σχετικά με την ενίσχυση των πόρων σου και τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Τώρα ξεκινά ένα διάστημα που θα είναι ιδανικό για να διαπραγματευτείς προς όφελός σου οικονομικές συμφωνίες, να κάνεις μία καλή οικονομική ρύθμιση ή ακόμα και να σχεδιάσεις ένα πλάνο αποταμίευσης, καθώς φαίνεται πως το ταμείο σου θα έχει «τα τυχερά» του.

 

Τοξότης

Είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών καθώς με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο στις 22/11 ξεκινά η γενέθλια χρονιά σου και τα φώτα στρέφονται πάνω σου! Από αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα που θα κρατήσει έναν ολόκληρο μήνα θα δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και στα δικά σου ενδιαφέροντα, καθώς ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε ωθεί να αφιερώσεις χρόνο πρώτα από όλα σε εσένα.

 

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να κρατήσεις σχεδόν μυστικά τα σχέδια, τις επόμενες κινήσεις, τα συναισθήματά σου ακόμα και τις επιθυμίες σου. Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει εσωστρέφεια για εσένα, όμως αυτό δεν θα είναι αρνητικό καθώς θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σου.

 

Υδροχόος

Η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη σε συλλογικές δραστηριότητες, εθελοντικές δράσεις και κους-κους με φίλους, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ενισχύσεις κοινωνικούς και φιλικούς δεσμούς. Στο ίδιο μοτίβο η νέα Σελήνη στις 24/11, η οποία φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία νέα φιλική σχέση ή για τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα ανθρώπων που θα σας φέρουν κοντά κοινά ενδιαφέροντα.

 

Ιχθύες

Η δουλειά φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά καθώς η εβδομάδα που ξεκινά θα φέρει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις σε ζητήματα της δουλειάς οι οποίες θα είναι προς όφελός σου. Η είσοδος του Ήλιου στις 22/11 αλλά και η νέα Σελήνη στις 24/11 δημιουργούν πολύ καλές προϋποθέσεις για την εξέλιξη, διευθέτηση και διεκπεραίωση επαγγελματικών υποθέσεων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement