Connect with us

Ελλάδα

Κικίλιας -Μπαλατσινού: Βαφτίζουν τον γιο τους στην Πάτμο – Η έκκληση στα ΜΜΕ

Published

on

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η βάπτιση του γιου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.

Στην Πάτμο μέσα στο ερχόμενο σαββατοκύριακο θα γίνει η βάπτιση του γιου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.

Η Τζένη βρίσκεται ήδη στο νησί και προετοιμάζει τις λεπτομέρειες για τη βάπτιση, ώστε να είναι όλα όπως τα επιθυμεί το γνωστό ζευγάρι. Ο Υπουργός Υγείας θα φθάσει στην Πάτμο μόλις μία μέρα πριν το μυστήριο.

Το όνομα του παιδιού Παναγιώτης – Αντώνιος

Όπως έχει γίνει γνωστό, το πρώτο όνομα του μικρού θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο».

«Να μη παραστούν εκπρόσωποι των ΜΜΕ στη βάπτιση»

Η επιθυμία τον γονιών, είναι να μη παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την οικογενειακή τους στιγμή, την οποία έχουν επιλέξει να βιώσουν ιδιωτικά, αλλά και για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός και να τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά του κορονοϊού. Αυτό ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους στα Μέσα Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους που εστάλη στα Μέσα Ενημέρωσης μέσω του δικηγόρου τους, Νίκου Αγαπηνού, σημειώνεται:

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού»

Ροή ειδήσεων

Advertisement