Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Μάθημα» για αποφυγή διάδοσης της COVID-19

Στο ΓΕΛ ΠΑΡΑΛΙΑΣ από προσωπικό του ΚΥ Νοτίου Τομέα

Published

on

Εκπαιδευτική παρέμβαση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών για την αποφυγή λοίμωξης από την λοίμωξη COVID- 19 πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο ΓΕΛ Παραλίας.

Κατά την διάρκεια μιας διδακτικής ώρας, σε κάθε τμήμα ,τα παιδιά ενημερώθηκαν από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα για την ορθή χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου, την τήρηση κανόνων υγιεινής των χεριών, την τήρηση φυσικών αποστάσεων σε διάφορους χώρους, στην τάξη , στα διαλλείματα, στο κυλικείο , στην γυμναστική, και γενικότερα για τα μέτρα προστασίας της υγείας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοιού.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Παραλίας και ο διευθυντής της σχολικής μονάδας Αθανάσιος Λιόνας ευχαριστεί θερμά τον Θεόδωρο Σολωμό δ/ντή του Κέντρου Υγείας Νότιου Τομέα, την κα Αγγελική Κοτσώνη συντονίστρια παρεμβάσεων Αγωγής Υγείας, και τον κ. Σωτήριο Χασάπη, παιδίατρο του Κ . Υ. για την αναλυτική παρουσίαση των θεμάτων καθώς και για την συζήτηση με τους μαθητές, λύνοντας για τις απορίες τους.

Να σημειωθεί ότι η εκπαιδευτική παρέμβαση διοργανώθηκε με την συνεργασία του τμήματος Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement