Connect with us

Βόλεϊ

Η «λειψή» Ολυμπιάδα 2 ήττες στο τουρνουά «Στ. Καλαϊτζής»

Published

on

Δυο ήττες γνώρισε το Σαββατοκύριακο η «λειψή» ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας η οποία έχασε προχθές από τον Πανερυθραϊκό και χθες από τον Πανιώνιο, αμφότερες ομάδες preleague.

Η πατρινή ομάδα εκτός από την γνωστή απουσία του ακραίου Θ. Γεωργακόπουλου είχε και τις απουσίες του επίσης ακραίου Κανελλόπουλου λόγω τραυματισμού και του Τιμπιλή λόγω υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά έγιναν δοκιμές και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα λίγο πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Έτσι η πατρινή ομάδα ηττήθηκε προχθές με 3-0 (25-15, 25-18, 25-19) σετ από το Πανερυθραϊκό και χθες που ήταν πιο ανταγωνιστική με 3-2  από τον Πανιώνιο.

«Δυστυχώς παίξαμε χωρίς ακραίους και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ωστόσο η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη και μόλις επιστρέψουν και οι τραυματίες, θα είμαστε πιο έτοιμοι» δήλωσε μετά το τουρνουά ο προπονητής των πορτοκαλί Άκης Δαρείος.

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας και στα δύο παιχνίδια χρησιμοποίησε τους εξής: Κανάς, Φιλίππου, Πατρινός, Γιαννόπουλος, Τσιχλιάς, Μούρτζης, λίμπερο ο Αλιάι, (Κάπτης, Πλιώτας).

Π. Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement