Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σοκ στην Πάτρα, “έφυγε” ο πολίστας Κώστας Αντίοχος!

Published

on

Σοκ στη Πάτρα καθώς πριν λίγη ώρα “έφυγε” από την ζωή ο παλαίμαχος πολίστας Κώστας Αντίοχος σε ηλικία 43 ετών.

Ο Κώστας Αντίοχος ήταν στο «Αν. Πεπανός» και συμμετείχε στην κοινή προπόνηση  των δυο ομάδων της Πάτρας ώσπου κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αμέσως με την βοήθεια των συμπαικτών του βγήκε από την πισίνα  όπου ο ναυαγοσώστης  του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και αφού συνήλθε φώναξαν ασθενοφόρο για τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς όμως η καρδιά του δεν άντεξε και μετά από λίγο ο Κώστας Αντίοχος, έφυγε από την ζωή παρότι στο   νοσοκομείο έγιναν προσπάθειες από τους γιατρούς ωστόσο δεν τα κατάφεραν να το κρατήσουν στην ζωή.

Ο  πολίστας της ΝΕΠ με ιστορία και με το σκουφάκι του ΝΟΠ αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμα τα αίτια του θανάτου του.

Οι παίκτες του ΝΟΠ και της ΝΕΠ που ήταν εκείνη την ώρα στην πισίνα είναι πραγματικά σοκαρισμένοι από το γεγονός.

Ο Κώστας Αντίοχος ήταν πολίστας που έκανε πολύ μεγάλη καριέρα, έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε ΝΟΠ, ΝΕΠ, Θρίαμβο, Επειο Ηλίδας, ΟΥΚ Βόλου κ.α. ενώ φέτος είχε επιστρέψει στη ΝΕΠ για να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Η είδηση του θανάτου έπεσε κεραυνός εν αιθρία και στο Δήμο Πατρέων όπου εργαζόταν ως υπεύθυνος προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας στο ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας

Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement