Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διαβάστε βιβλία ηλεκτρονικά!

Μέσω της ιστοσελίδας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Από την Δημοτική βιβλιοθήκη Πατρών και μέσω της ιστοσελίδας της https://patraslibrary.weebly.com και σύνδεσης με σχετικούς πόρους, παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής δωρεάν ανάγνωσης βιβλίων, δοκιμίων και περιοδικών.

Επίσης παρέχει ηλεκτρονικά υπηρεσίες στήριξης και ηλεκτρονικής πληροφόρησης σε πολίτες κατόπιν σχετικού αιτήματος που μπορεί να  υποβάλλεται στο mail library@patrasculture.gr

Η Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών σε όλη την διάρκεια  εφαρμογής των μέτρων, παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης και ανάγνωσης μέσω του διαδικτύου και την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού  patrasculture,gr  (ενότητα Δημοτική Πινακοθήκη ) εκδόσεων που αφορούν σε εκθέσεις που έχει διοργανώσει καθώς και ξενάγησης στην 1η διαδικτυακή έκθεση εικαστικών.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έλεγχοι σε Νότιο Πάρκο, Μαρίνα και άλλα σημεία για την τήρηση των μέτρων

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίστηκαν και το απόγευμα της Τρίτης οι εντατικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο αλλά και σε διάφορα σημεία της Πάτρας για την επιτήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Νότιο Πάρκο, Ρήγα Φεραίου, Μαρίνα ήταν το επίκεντρο των ελέγχων με τους συμπολίτες μας στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους, να φορούν μάσκες και να έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα η σμς για την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Ο υποσιτισμένος ηλικιωμένος και ο ρόλος της συζύγου του

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ σε χωριό της ορεινής Αχαΐας. Άνδρας βρέθηκε υποσιτισμένος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν.

Η κλειστή κοινωνία του χωριού βοά πως υπεύθυνη για την όλη κατάσταση είναι η γυναίκα του, στα χέρια της οποίας σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες περνούσε τα πάνδεινα.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Καταδίωξη Ι.Χ που αγνόησε σήμα για έλεγχο

Δημοσιεύθηκε

στις

Εντατικοί έλεγχοι το απόγευμα της Τρίτης από την ΕΛ.ΑΣ σε διάφορα σημεία της Πάτρας, για να διαπιστωθεί αν όσοι κινούνται φέρουν μαζί τους τις απαιτούμενες βεβαιώσεις η εάν έχουν στείλει γραπτά μηνύματα στο 13033.

Μάλιστα στην οδό Νοταρά,  Ι.Χ δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και αναπτύσσοντας ταχύτητα έφυγε από το σημείο. Το αυτοκίνητο, έπειτα από καταδίωξη, ακινητοποιήθηκε στο Γήπεδο της Παναχαϊκής, με τον οδηγό του να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στην Ερμού.

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Advertisement

Αυτή την εβδομάδα