Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Σινεμά

Οι hot ταινίες που θα δεις στο Netflix τον Δεκέμβριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου αλλά ο πρώτος μήνας του χειμώνα. Αυτό σημαίνει ότι οι θερμοκρασίες τον Δεκέμβριο είναι ιδιαίτερα χαμηλές και σίγουρα απαιτούνται εναλλακτικοί τρόποι για να παραμένουμε ζεστοί πέρα από το αναμμένο τζάκι -για όσους έχουν. Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι τις περισσότερες μέρες λόγω της πανδημίας αλλά και των γιορτών θα τις περάσουμε στο σπίτι, τότε εύκολα μπορούμε να αναζητήσουμε τη λύση στην αγαπημένη μας πλατφόρμα.

Το Netflix έχει και για τον Δεκέμβριο μια μεγάλη ποικιλία από hot ταινίες για να ανεβάσεις τη θερμοκρασία στις κρύες νύχτες. Παρακάτω σου έχουμε τη λίστα που χρειάζεσαι.

Το Ανεξίτηλο Όνομά σου

Τη δεκαετία του 1950, μια εντυπωσιακή παντρεμένη γυναίκα και μια νεαρή φωτογράφος ξεκινούν έναν παθιασμένο, απαγορευμένο έρωτα που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Μια νεόνυμφη μετακομίζει στην επιβλητική έπαυλη του συζύγου της, όπου πρέπει να αντιμετωπίσει τη μοχθηρή οικονόμο του και την απειλητική σκιά της νεκρής πρώην του.

Ο Μάρτιν κι η Γκάμπι συναντιούνται μέσω μιας εφαρμογής για ραντεβού και προσπαθούν να κάνουν σχέση. Όταν αρχίζουν να πλήττουν, θ’ αναζητήσουν μια αντισυμβατική λύση.

Atlantique

Λογοδοσμένη σε έναν πλούσιο άντρα, η Άντα συγκλονίζεται όταν ο πραγματικός της έρωτας εξαφανίζεται προσπαθώντας να μεταναστεύσει. Ένα θαύμα όμως τους φέρνει πάλι κοντά.

Κάποιος Υπέροχος

Μετά από έναν αιφνίδιο χωρισμό, η Τζένι, δημοσιογράφος σε μουσικό περιοδικό, ετοιμάζεται για μια νέα αρχή και μια τελευταία περιπέτεια με τις κολλητές της.

Το Δέντρο του Αίματος

Ένα νεαρό ζευγάρι γράφει την κοινή ιστορία της οικογένειάς του, ξεσκεπάζοντας σκοτεινά μυστικά των συγγενών του. Κάποιος θα πρέπει να κάνει μια οδυνηρή εξομολόγηση…

Χορεύοντας με την Αλήθεια

Μετά τη χρεωκοπία του πατέρα της, η γεμάτη ανέσεις ζωή της νεαρής χορεύτριας Αμάλιε καταρρέει. Όμως, ο χορευτής χιπ χοπ Μίκαελ την παρασύρει σε έναν νέο ρυθμό.

Ιστορίες Πόθου

Ακολουθώντας το παράδειγμα του “Σινέ Βομβάη” του 2013, 4 από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες της χώρας αναλύουν την αγάπη, το σεξ και τις σχέσεις στη σύγχρονη Ινδία.

Εμείς και Αυτοί

Δυο ξένοι συναντιούνται σ’ ένα τρένο κι αναπτύσσουν έναν δεσμό που εξελίσσεται με τα χρόνια. Μετά από έναν χωρισμό, επανασυνδέονται και θυμούνται την αγάπη τους.

Βούτυρο Πάπιας

Δύο νεαρές γυναίκες, που δεν πιστεύουν πια σε ειλικρινείς σχέσεις, ξεκινούν ένα 24ωρο ερωτικό πείραμα. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν όσο ο χρόνος πλησιάζει προς το τέλος.

Αγάπα με

Οι έφηβοι Λάουρα και Κάρλος βιώνουν τις εντάσεις και τις εύθραυστες στιγμές του πρώτου έρωτα, καθώς η πραγματικότητα αμαυρώνει σταδιακά τις εξιδανικευμένες τους ιδέες.

Ελίζα και Μαρσέλα

Το 1901 στην Ισπανία, η Ελίζα Σάντσεζ Λορίγκα ζει ως άντρας για να μπορέσει να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπά, τη Μαρσέλα Γκράθια Ιμπέα. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Μοιραίος Δεσμός

Μια δικηγόρος μπλέκει σε ένα τρομερό καταδιωκτικό παιχνίδι μετά από μια έξοδο για ποτό με έναν παλιό φίλο που όμως εξελίσσεται σε εμμονή και θέτει σε κίνδυνο ό,τι αγαπά.

Το Παιχνίδι του Τζέραλντ

Όταν το ερωτικό παιχνίδι του συζύγου της πηγαίνει στραβά, η Τζέσι, με χειροπέδες στο κρεβάτι σε ένα σπίτι στη λίμνη, παλεύει με οράματα, σκοτεινά μυστικά και μια απόφαση.

www.marieclaire.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement