Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τεχνολογία

Μηνιαίες συνδρομές που χρειάζεσαι, εκτός από Netflix

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Εδώ και μερικά χρόνια, οι μηνιαίες συνδρομές έχουν μπει στη ζωή όλων μας -γιατί ποιός δε θέλει να έχει αυτόματη πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες κάθε μήνα; 

 

Φυσικά, το Netflix είναι μία από τις πιο δημοφιλείς, όμως εκτός από πλατφόρμες streaming, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από συνδρομές για κάθε τομέα της ζωής σου, από την υγεία μέχρι την ψυχαγωγία.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε τις μηνιαίες συνδρομές που χρειάζεσαι, ακόμα κι αν δεν το ξέρεις!

  • Ενοικίαση αυτοκινήτου

 

Τις περισσότερες φορές, η ενοικίαση αυτοκινήτου με το μήνα συμφέρει πολύ περισσότερο από την αγορά, καθώς στην περίπτωση της ενοικίασης τα έξοδα ασφάλειας και οδικής βοήθειας είναι ήδη καλυμένα. Ούτως ή άλλως, αν κάποιος μετακινείται περισσότερο με τα μέσα και χρησιμοποιεί αμάξι μερικές μόνο φορές την εβδομάδα ή το χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά όταν πηγαίνει ταξίδια και εκδρομές, τότε τα έξοδα της συντήρησης του αμαξιού υπερβαίνουν τη χρήση του. Υπάρχουν πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, οι οποίες προσφέρουν μηνιαία πλάνα, καθώς και επιλογές ενοικίασης για διαστήματα μεγαλύτερα του ενός μήνα!

  • Μουσική

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι ακούνε μουσική κάθε μέρα, γι΄αυτό και οι μουσικές πλατφόρμες έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς, με πρώτη και καλύτερη το Spotify, το οποίο ήρθε για να μείνει! Αυτή η δημοφιλής μουσική πλατφόρμα σου δίνει άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες playlists, νέες κυκλοφορίες, podcasts, και ψαγμένες μουσικές που δεν θα άκουγες πουθενά αλλού.

 

Επιπλέον, προσφέρει και τη δυνατότητα να δημιουργείς δικές σου playlists, ώστε να έχεις συγκεντρωμένα όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια με βάση το είδος μουσικής ή τη διάθεσή σου! Εκτός από το Spotify, άλλες πολύ δημοφιλείς μουσικές πλατφόρμες είναι το Apple Music, το Tidal, το Deezer και το Amazon Music Unlimited.

  • Εκπαίδευση

 

Υπάρχουν πάρα πολλές πλατφόρμες που προσφέρουν online μαθήματα με μηνιαία συνδρομή. Μία από αυτές είναι το Masterclass, μια online πλατφόρμα, η οποία προσφέρει μια τεράστια γκάμα από μαθήματα από επαγγελματίες που έχουν ξεχωρίσει σε διάφορους τομείς, όπως ο αθλητισμός, η μαγειρική και η υποκριτική. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι γνωστή για το υψηλό επίπεδο των μαθημάτων που προσφέρει και τους διάσημους καθηγητές που τα παραδίδουν, όπως η Naomi Campbell, η Annie Leibovitz, ο Gordon Ramsay, η Christina Aguilera, ο Steve Martin και η Anna Wintour. 

 

Μια άλλη πολύ γνωστή πλατφόρμα είναι το Skillshare, το οποίο έχει χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα, όπως φωτογραφία, λήψη βίντεο, επεξεργασία εικόνας, συγγραφή, ζωγραφική, κέντημα και άλλα. Ακόμα μερικές από τις καλύτερες online εκπαιδευτικές πλατφόρμες είναι το Coursera, το LinkedIn Learning και το Learn Upon. 

  • Γυμναστική

 

Από την εποχή της πανδημίας και μετά, οι πλατφόρμες με online μαθήματα γυμναστικής έχουν αποκτήσει νέα δυναμική! Μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες είναι το Daily Burn, το οποίο σου δίνει πρόσβαση σε αμέτρητα μαθήματα γυμναστικής κάθε είδους, από pilates μέχρι HIIT και από ειδικά προγράμματα για αρχάριους μέχρι γυμναστική για εγκύους. 

 

Ανάλογα με τους στόχους που έχεις (κάψιμο λίπους, απώλεια κιλών, γράμμωση κτλ) μπορείς να δημιουργήσεις ένα στοχευμένο πλάνο διατροφής και εκγύμνασης. Αν πάλι είσαι fan ενός συγκεκριμένου είδους γυμναστικής, τότε μπορείς να επιλέξεις μια πλατφόρμα που ειδικεύεται σε ένα ένα είδος, όπως το Glo για γιόγκα, το Barre3 για barre, το Jefit για προπονήσεις δύναμης και το Pilatesology για πιλάτες.

  • Σειρές και ταινίες

 

Εκτός από το Netflix, υπάρχουν και άλλες streaming πλατφόρμες με τεράστια γκάμα από σειρές και ταινίες, όπως το Disney Plus, το οποίο δίνει πρόσβαση σε πολύ πλούσιο περιεχόμενο σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ όχι μόνο από τη Disney, αλλά και από τη Marvel, την Pixar, το National Geographic και πολλά άλλα.

 

To ΗΒΟ Max είναι άλλη μια πλατφόρμα, η οποία διαθέτει μεγάλη γκάμα βραβευμένων σειρών και ταινιών που ανανεώνονται συνεχώς. Άλλες κορυφαίες επιλογές για streaming είναι το Hulu, το Apple TV Plus, το Peacock και το Amazon Prime Video. 

 

Οι μηνιαίες συνδρομές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, αφού πλέον σχεδόν τα πάντα πωλούνται με συνδρομές, από γυμναστήρια μέχρι μαθήματα ζωγραφικής. Με ένα σχετικά μικρό ποσό το μήνα έχεις εύκολη πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών, οπότε γίνεται πολύ πιο εύκολο να κάνεις όσα ανέβαλες, από το να ξεκινήσεις kickboxing, μέχρι να μάθεις πως να ανοίγεις φύλλο!


Ροή ειδήσεων

Advertisement