Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Σινεμά

3 “διαβολικές” ταινίες που θα απολαύσεις αν σου άρεσε το Lucifer

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Lucifer είναι μία πολυσυζητημένη και αγαπημένη σειρά, η οποία μετράει μέχρι στιγμής 5 σεζόν και οδεύει προς το τέλος της.

Το Lucifer ξεκίνησε το 2016 ως σειρά του Fox και αγαπήθηκε ακαριαία από πολλούς fans στον κόσμο. Έτσι, όταν το Fox αποφάσισε να διακόψει το Lucifer στην 3η σεζόν λόγω χαμηλής ακροαματικότητας ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από fans, οι οποίοι μάλιστα δημιούργησαν και δικό τους hashtag με τίτλο #SaveLucifer προκειμένου να σώσουν τη σειρά. Τότε τη σειρά ανέλαβε το Netflix, στο οποίο βρίσκονται διαθέσιμες όλες οι σεζόν που κυκλοφόρησαν στο Fox, αλλά και δύο ακόμη για τις οποίες η πλατφόρμα ήταν υπεύθυνη.

Η τελευταία σεζόν του Lucifer κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, καταφέρνοντας να αγγίξει αμέσως την κορυφή των τάσεων του Netflix. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται ακριβώς, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η σειρά εστιάζει στον Lucifer Morningstar, τον Διάβολο, που έχει βαρεθεί και είναι δυστυχισμένος ως ο Άρχοντας της Κόλασης, και παραιτείται από το θρόνο του εγκαταλείποντας το βασίλειό του για το Los Angeles. Ο Lucifer έχει ένα κλαμπ στο Λος Άντζελες, που ονομάζεται “Lux”, με τη βοήθεια της δαιμονικής συμμάχου του Mazikeen. Επιπλέον, ο Lucifer εμπλέκεται με την Αστυνομία, όταν ξεκινάει να βοηθήσει την Ντετέκτιβ Κλόη Ντέκερ σε μια αστυνομική υπόθεση από την οποία γοητεύεται…

Αν λοιπόν η πρώτη σας επαφή με την κορυφαία σειρά του Netflix, ήταν σε αυτό το άρθρο, τότε σας συμβουλεύουμε να παρακολουθήσετε πρώτα τη σειρά και μετά να επιστρέψετε. Αν πάλι τελειώσατε όλα τα διαθέσιμα επεισόδια, τότε ίσως οι παρακάτω ταινίες αντικαταστήσουν επαρκώς την αγαπημένη σειρά, αφού παρουσιάζουν το διάβολο (και το κακό γενικότερα) με κάπως διαφορετικό, και συνήθως πιο τρομακτικό τρόπο.

1. Malevolent (2018)

Υπόθεση:Δυο αδέρφια έχουν στήσει μια επικερδή κομπίνα και υποδυόμενοι τους μεταφυσικούς ερευνητές και μέντιουμ, εκμεταλλεύονται στους χαροκαμένους πελάτες που τους καλούν για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που δε βρίσκονται πια στη ζωή.
Μέχρι που κάποια ηλικιωμένη κυρία Green τους καλεί στην έπαυλή της, ένα αρχοντικό που παλιότερα λειτουργούσε ως ορφανοτροφείο, μέσα στο οποίο διαπράχθηκαν ειδεχθή εγκλήματα.

Τα αδέρφια ετοιμάζουν ακόμη μία “παράσταση” όμως ο πραγματικός τρόμος που τους περιμένει στο σπίτι θα τους κάνει να το μετανιώσουν…

2. Demonic (2015)

Υπόθεση: Ένας αστυνόμος προσπαθεί να βρει στοιχεία για το πολλαπλό φονικό σε ένα απομονωμένο, ακατοίκητο εξοχικό, ενώ μια ψυχολόγος ανακρίνει το μοναδικό επιζώντα. Σε κατάσταση σοκ, αυτός της εξιστορεί πως η απόφαση έξι φίλων-κυνηγών φαντασμάτων να καλέσουν πνεύματα από «την άλλη πλευρά» βγήκε εκτός ελέγχου, με μακάβρια αποτελέσματα.

3. May the Devil Take You (2018)

Υπόθεση: ταν ο αποξενωμένος πατέρας της πέφτει σε ένα μυστηριώδες κώμα,μια νεαρή γυναίκα αναζητάει απαντήσεις στο παλιό τους σπίτι όπου αυτή και τα θετά της αδέρφια θα ανακαλύψουν σκοτεινές αλήθειες!

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement