Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κηδεύεται σήμερα ο Παρασκευάς Βασιλακόπουλος

Published

on

Την τελευταία του πνοή καταπλακωμένος από το τρακτέρ που οδηγούσε, άφησε χθες το πρωί, ο 52χρονος πατέρας τριών παιδιών, αυτοκινητιστής της Πάτρας, Παρασκευάς Βασιλακόπουλος.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κάτω από το τρακτέρ του, νωρίς χθες το πρωί στην Πλανόβρυση Ερυμάνθου στην Αχαΐα, όπου είχε μεταβεί για να προχωρήσει στην συλλογή ελαιοκάρπου.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνονται από την Αστυνομία, το τρακτέρ ανατράπηκε στην προσπάθεια του οδηγού να ανέβει σε ένα ύψωμα, δυστυχώς, με τραγική κατάληξη, «παγώνοντας»τους πάντες…

Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία και σταθμός του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσπαθούν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών και δούλευε παράλληλα ως οδηγός ταξί στην Πάτρα.
Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν αξιαγάπητο άνδρα, σωστό οικογενειάρχη αλλά και έντιμο επαγγελματία. Οι συνάδελφοί του είναι συγκλονισμένοι από το δυστύχημα και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Παρασκευάς έφυγε από τη ζωή…

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών και Περιχώρων Παναγιώτης Σκέντζος σε δηλώσεις του ανέφερε πως «είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να πιστέψουμε από αυτό που συνέβη. Ο Παρασκευάς, ήταν ένας πεπειραμένος οδηγός, αγαπητός συνάδελφος, καλός οικογενειάρχης και άνθρωπος. Εργαζόταν για πολλά χρόνια, φρόντιζε την οικογένεια του.

Οδηγούσε το ταξί του και ασχολείτο παράλληλα και με τις αγροτικές του δουλειές του. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του και θα τη στηρίξουμε με κάθε τρόπο».
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ»

Ο πόνος αβάσταχτος για τη σύζυγο του Αναστασία και τα τρία παιδιά τους, τον Αντώνη, τον Ανδρέα και τη Μαρία, για την μητέρα του Μαρία (χήρα) Αντων. Βασιλακοπούλου και τα πεθερικά του Ανδρέα και Μαρία Μοσχονά, τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς, οι οποίοι θα του πουν σήμερα το «τελευταίο αντίο».
Η κηδεία του θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατανόβρυσης (Μετζένα) Δ. Ερυμάνθου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement