Connect with us

Γυναίκα

Η νέα μεγάλη τάση στα χείλη

Published

on

 

Μια νέα τάση έχει κάνει την επιστροφή της, και η αλήθεια είναι πως ταιριάζει στην…ακαταστασία και το χάος της εποχής που διανύουμε. Ο λόγος για τα “blurred lips”, που υπήρξε τάση πριν μερικά χρόνια, και η οποία θύμιζε το εφέ του χαλασμένου κραγιόν. Η συγκεκριμένη τάση έρχεται σε αντίθεση με τα τέλεια τοποθετημένα lip liners στα περιγράμματα, και προτείνει την τοποθέτηση του χρώματος με τρόπο ώστε να φαίνεται σαν να το φοράτε ώρες. Μπορείτε να πετύχετε το αποτέλεσμα του blurred lips με τους παρακάτω τρόπους:

Με ένα φουντωτό πινέλο: Χρησιμοποιώντας ένα μικρό και φουντωτό πινέλο, απλώστε ένα ματ κραγιόν «δουλεύοντας» το χρώμα με αυτό «σβήνοντάς» το απαλά προς τις άκρες των χειλιών σας.

Με χαρτομάντιλο: Εφαρμόστε το χρώμα στα χείλη σας και σβήστε την ένταση πιέζοντάς ένα χαρτομάντηλο απαλά στα χείλη σας μέχρι να φύγει η επιπλέον ποσότητα προϊόντος.

Με τα δάχτυλά σας: Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να «δουλέψετε» απαλά το χρώμα προς τις άκρες των χειλιών σας, και με μια μπατονέτα «σβήστε» το.

Ροή ειδήσεων

Advertisement