Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ελένη Κυριαζοπούλου: «Διαμαρτυρίες από τους πελάτες μας»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ο κόσμος δεν έχει συνηθίζει αυτόν τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς. Οι καταναλωτές έρχονταν στην πόρτα και ζητούσαν να ψωνίσουν.

 

Εμείς τους ενημερώναμε ότι δεν μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε και πως θα πρέπει να στείλουν SMS και να κλείσουν ραντεβού για να παραλάβουν το προϊόν που έχουν προεπιλέξει. Οι ηλικιωμένοι διαμαρτύρονται έντονα, λέγοντας πως δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο. Ολα αυτά είναι πρωτόγνωρα για όλους μας. Θα μπορούσαμε με αυστηρά μέτρα να υποδεχόμαστε τους πελάτες μας έναν έναν στο κατάστημα για να δει από κοντά και να ψωνίσει», δηλώνει η Ελένη Κυριαζοπούλου, ιδιοκτήτρια του καταστήματος λευκών ειδών «In Deco ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ» στην Γεροκωστοπούλου 7

Περισσότερα
Advertisement

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Αραβαντινού

Δημοσιεύθηκε

στις

  1. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Γιώργος Αραβαντινός. Γνωστός στην πατραϊκή κοινωνία και ιδιαίτερα στο χώρο της εστίασης καθώς είχε εργαστεί κατά το παρελθόν σε πολύ γνωστά νυχτερινά καταστήματα της πόλης. Υπήρξε σε νεαρή ηλικία πυγμάχος της αγαπημένης του Παναχαϊκής, της οποίας ήταν και ένθερμος οπαδός. Χαμογελαστός και ιδιαίτερα αγαπητός, η  είδηση του θανάτου του  “πάγωσε” όλους όσοι τον γνώριζαν.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από μηνύματα φίλων του, που τον αποχαιρετούν.

 

Γ.Γ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σκαγιοπούλειο: Διαμαρτυρία για τους κάδους

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην καθαριότητα αλλά και την απολύμανση των κάδων απορριμμάτων ζητούν οι κάτοικοι στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου.

 

Συγκεκριμένα, αναγνώστρια της «Γ» δηλώνει πως στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Σμύρνης υπάρχουν δύο κάδοι απορριμμάτων, από τους οποίους αναδύεται έντονη δυσοσμία με αποτέλεσμα να μην τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρα. Μάλιστα, αναφέρουν πως συχνά πυκνά οι κάδοι ξεχειλίζουν από σκουπίδια διαφόρων ειδών, μέχρι και τηλεοράσεις (!) που εναποθέτουν ορισμένοι ασυνείδητοι. Ζητά την παρέμβαση του Δήμου Πατρέων για να υπάρξει πρόγραμμα απολύμανσης και καλύτερης διαχείρισης των απορριμμάτων.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Προχωρούν» τα πεζοδρόμια

Δημοσιεύθηκε

στις

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει και η ανακατασκευή των πεζοδρομίων στο «νέο δρόμο», στην είσοδο της Πάτρας.

 

Βέβαια, για ακόμα μία φορά λόγω των έργων έχει περιοριστεί το πλάτος του δρόμου σχεδόν στο μισό, με αποτέλεσμα κατά τις ώρες αιχμής να υπάρχουν ουρές. Πάντως, η είσοδος της πόλης, σταδιακά αποκτάει «νέα» και πιο περιποιημένη μορφή. Βέβαια, όπως πολλές φορές έχουμε σημειώσει, δεν έχει σημασία μόνο η (ανα)κατασκευή αλλά και η συντήρηση…

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα