Connect with us

Παναχαϊκή

Την επόμενη εβδομάδα ξεκαθαρίζει αν υπάρχουν ελπίδες για πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 στις 9-10/1

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Όχι μόνο είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχουμε πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 στις 3 Ιανουαρίου όπως αναφέρει το αίτημα της διοργανώτριας αρχής, αλλά είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες και για το διήμερο 9-10 Ιανουαρίου.

Η Σούπερ Λιγκ 2 έστειλε το αίτημα από προχθές το απόγευμα σε όλους τους αρμοδίους φορείς και περιμένει την απάντηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων, όμως οι πληροφορίες λένε πως είναι σχεδόν απίθανο να γίνει δεκτό και να ανάψουν άμεσα το «πράσινο φως».
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως είναι όλα ανοιχτά ακόμα και για μια εβδομάδα αργότερα καθώς οι λοιμωξιολόγοι είναι επιφυλακτικοί να δώσουν έγκριση για νέα αθλητική δραστηριότητα από την στιγμή που ο ιός δεν έχει υποχωρήσει, όπως αρχικά υπολόγιζαν μετά από τόσο διάστημα lockdown.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν οι ειδικοί θα έχουν στα χέρια τους ορισμένα δεδομένα σχετικά με το πώς θα κινηθούν τα κρούσματα μετά την εορτή των Χριστουγέννων.
Αν τα κρούσματα δεν έχουν υποχωρήσει όπως και οι εισαγωγές στις ΜΕΘ, τότε το πιθανότερο είναι πως δεν θα ανάψουν το «πράσινο φως» για έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 η οποία θα κάνει υπομονή λίγες μέρες.
Όλες οι ΠΑΕ θέλουν η έναρξη να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα, όμως όπως και σο κομμάτι των προπονήσεων, τις τελικές αποφάσεις παίρνει η επιτροπή λοιμωξιολόγων η οποία εμφανίζεται επιφυλακτική για άρση μέτρων όπως συμβαίνει και στα σχολεία που είναι πιθανό να μην ανοίξουν μετά τις εορτές.
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής, παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και ελπίζουν πως θα δοθεί έγκριση αφού αυτή η αναμονή είναι πραγματικά κουραστική σε όλα τα επίπεδα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Παναχαϊκής προπονήθηκαν χθες το πρωί στο γήπεδο της Αγυιάς για τελευταία φορά πριν από την εορτή των Χριστουγέννων.
Μετά το τέλος ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε στους παίκτες τετραήμερο ρεπό και έτσι η επιστροφή τους θα γίνει το πρωί της Δευτέρας στο γήπεδο της Αγυιάς, ενώ τους έδωσε και οδηγίες για το τι πρέπει να προσέξουν τις ημέρες των εορτών.
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, οι κοκκινόμαυροι του Νίκου Παπαδόπουλου έκαναν προπόνηση ειδικής αντοχής και ταχυδύναμης που είχε διάρκεια 75 λεπτά.
Οι πληροφορίες λένε πως η άδεια είναι 4 ημερών επειδή ακόμα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση και λογικά την εορτή της Πρωτοχρονιάς η άδεια θα είναι πολύ μικρότερη αφού θα πλησιάζει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
• Τα γενέθλιά του είχε χθες ο επιθετικός της Παναχαϊκής Νίκος Κουσκουνάς, ο οποίος πήγε με γλυκά στην προπόνηση. Η διοίκηση της Παναχαϊκής με ανακοίνωσή της στα social media, του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement