Connect with us

Παναχαϊκή

Καμία ανησυχία στη Παναχαΐκή, άμεσα η συνεδρίαση της ΕΕΑ για να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής

Published

on

Παρότι μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε διευκρινιστεί πότε θα γίνει η συνεδρίαση της ΕΕΑ για να εξετάσει τον φάκελο της Παναχαϊκής -και έτσι ελλόχευε κίνδυνος αναβολής της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα- χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν πως η επιτροπή θα συνεδριάσει αύριο ή μεθαύριο.

Στο στρατόπεδο της πατρινής ομάδας ενημερώθηκαν χθες πως πολύ σύντομα, αύριο ή μεθαύριο θα γίνει συνεδρίαση της ΕΕΑ και θα εξεταστεί ο φάκελος ο οποίος, όπως λέγεται από ανθρώπους της ομάδας, είναι πλήρης και δεν θα υπάρξει πρόβλημα για πιστοποιητικό συμμετοχής.
Έτσι η πρεμιέρα των κοκκινόμαυρων θα γίνει κανονικά και ήδη από χθες στην ΠΑΕ τρέχουν διάφορα διαδικαστικά ζητήματα ώστε να είναι όλα έτοιμα για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.
ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ 2 ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ
Από εκεί και πέρα όπως γράψαμε και χθες «κλείδωσαν» οι 2 εμβόλιμες αγωνιστικές μέσα στον Ιανουάριο και σε 14 μέρες θα γίνουν 5 αγωνιστικές με τις ομάδες να δίνουν αγώνες σε ρυθμούς non stop μετά από 10 μήνες απραξίας.
Σύμφωνα με το ανεπίσημο πρόγραμμα που στάλθηκε στις ομάδες, ξεκινά με την 1η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο. Η κανονική σεζόν θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου ενώ τα πλέι οφ – πλέι άουτ θα εκκινήσουν μία εβδομάδα μετά (28/04). Εκτός από τον Ιανουάριο, που αν και μισός είναι «γεμάτος» δράση, τον Φεβρουάριο οι «ελεύθερες» Τετάρτες θα είναι δύο, τρεις αυτές του Μαρτίου και μία του Απριλίου. Ευχή όλων, βέβαια, να μην παρουσιαστούν κρούσματα κορωνοϊού που θα οδηγήσουν σε αναβολές αγώνων αφού το πρόγραμμα είναι σφιχτό.
ΣΗΜΕΡΑ Δ.Σ. ΓΙΑ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα το μεσημέρι (12) θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης στη Σούπερ Λιγκ 2. Τα θέματα είναι η έναρξη του πρωταθλήματος, το υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρείται, το αγωνιστικό πρόγραμμα με τις εμβόλιμες αγωνιστικές και η σύναψη συμφωνίας με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Μετά το Δ.Σ. αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής με τα τηλεοπτικά παιχνίδια από την διοργανώτρια αρχή.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ
Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα μπήκε πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της και οι παίκτες της Παναχαϊκής προπονήθηκαν χθες το πρωί στο γήπεδο της Αγυιάς με τον Παπαδόπουλο να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement