Connect with us

Αθλητισμός

Παράταση στην παράταση

Published

on

Καμία ακόμα συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

 

Οι παρατάσεις πέφτουν βροχή σχετικά με το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και αυτό διότι και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι δεν έχουν κάτι να συζητήσουν. Βασικά απ’ ό,τι φαίνεται ούτε εδώ θα έχουμε κάτι χειροπιαστό. Και όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές όταν ακόμα τέλη Ιανουαρίου δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με την Football league, που είναι μια επαγγελματική κατηγορία, μην περιμένουμε κάτι για την Γ΄ Εθνική.

Ο καιρός περνάει και στο τέλος δεν θα είναι εφικτό με οποιαδήποτε τροποποίηση να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε προηγούμενα ρεπορτάζ με παράγοντες του ομίλου μας να έχουν δηλώσει ότι αν δεν υλοποιηθούν τα αιτήματά τους δεν πρόκειται να επιστρέψουν στη δράση. Όπως και το ότι δεν θα συμμετάσχουν στην περίπτωση που το πρωτάθλημα αποφασιστεί να ολοκληρωθεί με μόλις μια αγωνιστική.

Παράταση στην παράταση παίρνει λοιπόν η όποια σύσκεψη αρχικά ορίζουν οι υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Από την Τρίτη 19/1 πήγαμε στην Πέμπτη 21/1 και την Παρασκευή περιμέναμε να δούμε αν τελικά συζητηθεί το θέμα κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Ο χρόνος έχει αρχίζει να πιέζει ακόμα πιο πολύ και θα είναι αδύνατον να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα όταν και αν το αποφασίσουν οι αρμόδιοι.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement