Τρίτη 20 Απριλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Συναγερμός» και για την Αιτωλοακαρνανία μετά τις 42 νέες μολύνσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

 

«Καμπανάκι» έχει σημάνει στην Αιτωλοακαρνανία μετά την εμφάνιση 42 νέων κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο και την αύξηση των νοσηλειών στα νοσοκομεία της περιοχής.

Στον γειτονικό νομό σήμανε συναγερμός καθώς από τις αρχές του Φεβρουαρίου μέχρι χθες είχαν κατανεμηθεί 158 κρούσματα, εκ των οποίων τα 42 το τελευταίο 24ωρο!

Σε ότι αφορά τις νοσηλείες στο νοσοκομείο Αγρινίου, υπήρξε μία ραγδαία αύξηση τις τελευταίες ημέρες. Στην κλινική covid περίπου 15 ασθενείς από το Αγρίνιο αλλά και από άλλες περιοχές όπως Μεσολόγγι και Αμφιλοχία. Να σημειωθεί ότι η 6η ΥΠΕ ζήτησε ενημέρωση από το Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πόσες κλίνες μπορεί να διαθέσει σε περίπτωση αυξημένης επιτήρησης.

13 ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Κόκκινη έγινε από χθες και η Ηλεία, πλην του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, λόγω της εκτόξευσης των κρουσμάτων με απόφαση του Υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά. Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 13 νέα κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας, τον μικρότερο αριθμό σε σχέση με τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η εικόνα της εισόδου / εξόδου της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτή είναι η εικόνα της βόρειας εισόδου / εξόδου της Πάτρας (προς Αθήνα). Αποκατάσταση πεζοδρομίων και νησίδας με νέο πράσινο, νέο οδόστρωμα και νέοι λαμπτήρες led.

Το μόνο που απομένει – και θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος του δρόμου – είναι οι διαγραμμίσεις. Η αλήθεια είναι πως η Πάτρα απέκτησε μία νοικοκυρεμένη και πολύ πιο όμορφη είσοδος / έξοδος. Σημασία έχει όμως και να διατηρηθεί έτσι. Εξάλλου, το δύσκολο είναι πάντα η συντήρηση και όχι η ανακατασκευή…

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μια παλιά ΕΔΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με μια παλιά Ε.Δ.Ε. που είχε διαταχθεί για μια υπόθεση στο Πανεπιστήμιο Πατρών, τι έχει συμβεί; Έχει ολοκληρωθεί; Και ποια ήταν τα αποτελέσματα της;

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Λιγοστοί και… me rapid test!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

H χθεσινή εκδήλωση της επίσημης εκκίνησης διαβούλευσης του νέου ΕΣΠΑ, πραγματοποιήθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας, παρουσία ελαχίστων φορέων λιγοστών παρόντων που εκπροσωπούσαν και τις ενότητες των φορέων της περιοχής (π.χ. την αυτοδιοίκηση α’ βαθμού εκπροσώπησε μόνο ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, Θανάσης Παπαδόπουλος) ενώ οι περισσότεροι φορείς παρακολούθησαν την εκδήλωση διαδιικτυακά.

Φυσικά, όσοι ήσαν παρόντες στο μουσείο φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τις αποστάσεις. Και όχι μόνο… Υποβλήθηκαν και σε rapid test! Έξω από το μουσείο υπήρχε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που διενεργούσε τεστ σε όποιον προσερχόταν στο κτίριο.

 

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα